Razer Huntsman V2 Analog este o tastatura mecanica similara cu versiunile precedente, dar se diferentiaza prin switch-uri optice analog.

Razer Huntsman V2 Analog | Ascend to Analog

Stiti cum personajul pe care il controlati se misca mai rapid direct proportional cu forta actionarii joystick-ului? Cand il miscati doar in limita bunului simt pentru a merge incet cu Geralt, si cand il duceti pana la capat/margine pentru a-l alerga pe Witcher?

Asta simuleaza Huntsman V2 Analog. Cu cat veti apasa mai tare pe WASD, cu atat veti apasa o pedala de acceleratie in-game mai puternic sau veti ajusta planarea din STEEP. In principiu, orice joc care a implementat joystick-uri analog va putea profita de switch-urile optice analog.

Punctul de actionare poate fi setat si el, intre 1.5mm si 3.6mm. Ca sa explic putin: punctul de actionare inseamna cursa pe care o parcurge tasta pana in momentul in care e inregistrata comanda pe sistem si pe ecran. Daca este setat la 1.5mm, e nevoie de o apasare usoara. La 3.6mm, dureaza oleaca mai mult.

Au fost implementate si puncte de actionare duble care permit declansarea a doua functii pe aceeasi tasta. Poti apasa pana la 2.1mm pentru light attack sau pana la 3.5mm pentru heavy attack (sau orice alte functii vreti sa programati).

Senzorul switch-urilor optice apreciaza cursa apasarii evaluand cantitatea de lumina infrarosie care il loveste. Fata de switch-urile mecanice, cele optice necesita mai putine componente mecanice si metalice, ceea ce rezulta intr-o crestere a durabilitatii: pana la 100 de milioane de actionari.

Alte caracteristici: rotita de volum media, keycap-uri Doubleshot PBT, suport pentru incheietura, cablu USB-C si adaptor USB-A. Ah, si Chroma RGB, evident.

Razer Huntsman V2 Analog va fi disponibila din 9 februarie la ~1.320 RON. Pana ajunge la noi pentru review, ne mandrim cu o BlackWidow V3 rozalie.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.