Razer lanseaza Nabu, un gadget conceput pentru a fi discret din punct de vedere social. Cu Nabu ramaneti mereu conectati, fara sa fiti distrasi.

La o intalnire de afaceri sau la o cina romantica nu e tocmai elegant sa-ti scoti telefonul, sa-ti verifici mail-ul sau sa vezi cine te apeleaza, cu o simpla verificare a Nabului de la incheietura mainii ramai actualizat fara sa fi nepoliticos. Atunci cand mananci un burger nu e tocmai ideal sa-ti scoti telefonul, sa-l murdaresti, pur si simplu te uiti la Nabu si primesti toate informatiile necesare.

Nabu iti ofera discretie atunci cand vrei sa citesti un mail important sau un mesaj important, el vine cu un Dual Screen, vibreaza atunci cand primesti un mesaj. Primul screen este vizibil oricui, sa zicem ca esti la o intalnire cu sotia si amanta iti da un mesaj, cu al doilea ecran aflat la incheietura mainii poti citi discret mesajul primit de la amanta fara ca sotia ta sa observe. Pentru a vedea mesajul trebuie doar sa-ti intorci incheietura si poti citi doar tu mesajul. Asta nu este tot, Nabu vine cu gesturi programabile. Programeaza-ti Nabu sa recunoasca gesturile tale, cum ar fi o respingere a notificarilor active cu o scuturare a incheieturii sau pur si simplu sa intre in Sleep Mode doar daca pocnesti din degete. Nabu detecteaza imediat gesturile tale si va sti ce sa faca chiar si atunci cand aveti mainile ocupate.

Pe langa aceste gesturi customizabile, cu Nabu iti poti seta si prioritatea notificarilor, ora si chiar locatia. Poti opri update-urile sociale atunci cand esti la birou, poti primii oferte bazate pe locatia din cartierul tau, poti seta ce fel de notificatii vrei sa primesti..

Cu Nabu te poti analiza pe tine insuti, poti instala aplicatiile tale preferate de fitness pentru a oferi o imagine de ansamblu mai exacta a activitatiilor tale de zi cu zi, Nabu poate urmari urmatoarele activitati: caloriile arse, pasi facuti, scarile urcate, distanta parcursa, orele dormite, obiectivele personale, locurile vizitate.
Pretul sau pentru developeri este de 49$, pretul pentru useri va fi anuntat in scurt timp.

 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.