Razer, cel mai popular brand de lifestyle pentru gameri la nivel mondial, a anuntat o noua colaborare cu Capcom si Marvel pentru a produce arcade stick-ul Razer Panthera pentru fanii “Marvel vs. Capcom: Infinite” de pe PlayStation 4.

Fight stick-ul de cea mai buna calitate este decorat cu o imagine care reprezinta un omagiu adus uneia dintre cele mai indragite francize din gaming,  Marvel vs. Capcom. Controller-ul a fost proiectat sa fie complet personalizabil pentru a raspunde nevoilor specifice din turneele de sporturi electronice, fiind testat de unii dintre cei mai buni jucatori profesionisti din lume.

Razer lanseaza arcade stick-ul Marvel vs. Capcom Infinite pentru Playstation 4

Editia speciala de Panthera a fost construita folosind componente Sanwa de cea mai buna calitate, inclusiv 10 butoane si un joystick cu patru axe. Utilizatorii vor putea personaliza arcade stick-ul pentru a se potrivi cu stilul lor de joc. Datorita constructiei modulare, stick-ul dispune de un compartiment intern de stocare cu spatii dedicate pentru cablul detasabil, pentru surubelnita si pentru doua butoane. Fight stick-ul dispune si de un mod special dedicat turneelor de gaming, fiind compatibil cu majoritatea jocurilor de lupte.

Caracteristici pentru arcade stick-ul Razer Panthera:

  • 10 butoane Sanwa Denshi de nivel profesional
  • Joystick autentic Sanwa
  • Compartiment de stocare pentru joystick-uri si butoane suplimentare (neincluse in pachet) usor accesibil
  • Personalizare usoara din cateva miscari
  • Structura interna de tip fagure pentru montarea cat mai usoara a suruburilor
  • Cablu USB de 3m detasabil
  • Surubelnita inclusa

Pret si disponibilitate

Arcade stick-ul Razer Panthera vine la un pret de 219.99 USD/ 239.99 Euro si este disponibil la nivel mondial si pe pe site-ul celor de la razer. De asemenea, nu se stie daca va ajunge si in Romania. 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.