BlackShark V2 si V2 X sunt noile casti de gaming Razer concepute special pentru mediul competitiv. Castile de tip aviator vin cu difuzoare TriForce, soft audio THX si noise-cancelling pasiv.

Cupele sunt din spuma cu memorie moale pe ambele modele, desi V2 sunt invelite intr-un material asemanator cu panza pentru a reduce cumulul de caldura. De cealalta parte, cupele de la V2 X sunt invelite intr-un material ce imita pielea, mai fin la atingere, dar care nu ajuta asa mult la dispersia caldurii.

Razer BlackShark V2 X

Materialele din BlackShark V2 si X sunt alese pentru a asigura blocarea oricarui sunet exterior, cu scopul de a nu distrage atentia jucatorului de la un meci intensiv. Sunt niste casti foarte usoare si flexibile, fiind reglabile, iar V2 cantaresc aproximativ 260g, respectiv V2 X 240g.

Pe casca stanga se regaseste o rotita de volum, cu feedback tactil pentru a sti cand volumul este la 50%, si buton de mute. Pe V2, microfonul este detasabil, pe V2 X fiind fix.

Alta diferente: doar V2 dispune de THX Spatial Audio si placa audio cu USB-A la pachet, iar difuzoarele de 50mm sunt de titan, pe cand la V2 X sunt pe baza de membrana. Ambele modele au jack de 3.5mm, deci sunt compatibile PC, PS4, Xbox One, Nintendo Switch si orice alt telefon care mai are asa ceva in 2020.

Razer BlackShark V2

Tehnologia THX include doua moduri: Environmental Mode si Comptitive Mode pentru distingerea nitel mai clara a pasilor si sunetelor firave din joc.

Momentan, Apex Legends, Counter-Strike: Global Offensive, Valorant si Call of Duty: Modern Warfare beneficiaza de implementare specializata THX, insa vor mai urma si altele.

Pe site-ul Razer, BlackShark V2  sunt disponibile la 530 lei, iar BlackShark V2 X la 340 lei.

Similar Articles

One thought on “Razer lanseaza castile BlackShark V2 si V2 X

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.