Razer a anuntat Razer Kraken Ultimate, o pereche de casti dezvoltata in special pentru competitii, ce incorporeaza tehnologia THX Spatial Audio pentru o pozitionare mai precisa a sunetelor fata de sunetul surround 7.1.


Bazate pe difuzoare de 50mm special calibrate, noile casti ofera un sunet mult mai natural, mai realist si mai captivant, redând fiecare detaliu auditiv, permitând jucatorilor sa identifice si cele mai discrete zgomote pentru a beneficia de un avantaj important in comparatie cu oponentii.

Kraken Ultimate dispun si de un microfon profesional cu tehnologie de anulare activa a zgomotului (active noise cancellation), care asigura o comunicare clara intre membrii echipei, completand astfel lista de avantaje necesare jocurilor competitive.

Castile Razer Kraken Ultimate folosesc tehnologia THX Spatial Audio, o solutie de pozitionare audio avansata, care ofera o acuratete sporita fata de solutiile de sunet surround 7.1.

Redand sunetele intr-o raza de 360 de grade, jucatorii au parte nu doar de o experienta audio mai captivanta, dar pot identifica cu o precizie crescuta pozitia oponentilor, pot evita gloantele care suiera spre ei si pot detecta mai repede pericolele din preajma.

Razer Kraken Ultimate

THX Spatial Audio optimizeaza design-ul unic de sunet si ingineria audio din spatele fiecarui joc, oferind o experienta de auditie naturala prin ajustarea difuzoarelor virtuale pentru a se potrivi cu distanta si pozitia surselor de sunet din cadrul jocurilor.

Tehnologia contribuie la reducerea oboselii la nivel de ureche si creier, minimizând efortul necesar decodarii surselor de sunet. Astfel, jucatorii pot ramâne concentrati pentru o perioada mai lunga.

Razer Kraken Ultimate folosesc difuzoare de 50mm special calibrate, care produc un sunet puternic, detaliat si deosebit de clar, in cadrul caruia isi fac simtita prezenta si frecventele joase.

Calibrate pentru a oferi un sunet mai natural, noile casti ofera cel mai bogat si mai captivant sunet din gama Kraken, redând perfect fiecare detaliu, pornind de la sunetul pasilor si terminând cu suieratul gloantelor.

Comunicarea in cadrul echipei este unul dintre elementele esentiale ale fiecarui joc multiplayer. Noile Kraken Ultimate depasesc orice asteptari la acest capitol datorita microfonului profesional certificat de Discord, cu tehnologie de active noise cancellation, care face fata si la zgomotul turneelor de sporturi electronice.

Castile destinate jucatorilor profesionisti se bazeaza pe abilitatea de a purta conversatii clare fara sa fie afectata abilitatea de a sesiza si cele mai subtile miscari din preajma. Prin adaugarea tehnologiei de anulare activa a zgomotului, microfonul incorporat in Razer Kraken Ultimate detecteaza si elimina zgomotul de fundal in timpul utilizarii, asigurând o comunicare clara intre toti membrii echipei.

Noile casti Kraken Ultimate sunt confectionate din aluminiu si otel, nelipsind nici cupele cu stratul de gel cu efect racoritor. Astfel, aceste casti ofera durabilitate, greutate redusa si un nivel de confort care se pastreaza pe durata sesiunilor de gaming prelungite.

Fiind deopotriva rezistenta si flexibila, bentita captusita se bazeaza pe un cadru confectionat din aluminiu, pregatit sa faca fata provocarilor ce apar pe durata transportului, dar si a turneelor de gaming profesionist. Cupele ce includ gelul cu efect racoritor ajuta la reducerea caldurii acumulate si ascund canale special gândite pentru cei care poarta ochelari.

Am construit castile Kraken Ultimate pentru a satisface cele mai esentiale nevoi audio când vine vorba de jocurile video. Echipate cu tehnologia THX Spatial Audio, cu difuzoare calibrate special pentru a oferi un sunet superior, noile casti ofera confortul caracteristic seriei Kraken. Luând in calcul si comunicarea clara asigurata de tehnologia de active noise cancellation, noile casti ofera toate avantajele posibile chiar si pentru cei mai pretentiosi jucatori. Alvin Cheung, Senior Vice President al diviziei de perifericendin cadrul Razer.

Cupele castilor Kraken Ultimate sunt iluminate in mod vizibil folosind tehnologia Razer Chroma, care permite utilizatorilor sa aleaga din 16,8 milioane de culori si o serie de efecte de iluminare, ce pot fi personalizate folosind aplicatia Razer Synapse 3.

Razer a anuntat azi si Kraken X USB. Cel mai nou membru al familiei Kraken X se mândreste cu o iluminare verde a cupelor, sunet surround 7.1 si confort imbunatatit datorita greutatii de doar 275g. Conexiunea USB usureaza utilizarea zilnica a noilor casti.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.