Cu lansarea Kraken V3 X, Razer doreste sa continue succesul pe care l-a avut cu anterioarele Kraken X. Acestea au fost cele mai vandute casti sub $50 in SUA anului 2020.

Noua iteratie de Kraken X vine mai mult ca un refresh pentru generatia anterioara. Anuntul noului model m-a surprins putin. In acest moment, detin precursorul acestora, Razer Kraken X. Cand am vazut noul model, am cautat diferente.

Razer Kraken V3 X | Ultra-Light Comfort for Gaming Immersion

Daca ne raportam la aspect, sunt complet identice. Probabil ca Razer a aplicat clasicul „if it ain’t broke don’t fix it” . Se observa totusi niste earcup-uri putin diferite cu niste material textil in componenta. Mai nou, si logo-urile Razer sunt iluminate.

Originalele Kraken X au o constructie solida, zone de contact moi si nu cantaresc prea mult. Se strang indeajuns pe cap, fara a fi deranjante, si sunt confortabile in sesiunile mai lungi de gaming.

Revenind la Kraken V3 X, acestea vin echipate cu difuzoare de 40 mm si conectivitate USB. Ca specificatii, au o gama de frecvente cuprinsa intre 12Hz si 28kHz si o independenta de 32 de ohmi. De asemenea, au suport pentru sunet surround 7.1.

Vin cu un microfon de tip cardiod, care, din experienta mea, ofera o claritate buna pentru receptori. Ce-i drept, mi-ar fi placut sa fie detasabil sau macar retractabil.

Noua versiune a luat in greutate, comparativ cu generatia precedenta. Acestea cantaresc acum 285 de grame. Nu este este o diferenta foarte mare de la 250g, iar fanaticii RGB probabil ca nu vor resimti compromisul.

Kraken V3 X sunt acum cele mai accesibile casti vandute de Razer care ofera compatibilitate cu Razer Chroma RGB.

Razer Kraken V3 X sunt disponibile acum la pretul de €80 (~400 lei) pe Razer.com sau parteneri. Ne tinem degetele incrucisate si pentru o varianta Kitty!

Similar Articles

2 thoughts on “Razer lanseaza castile Kraken V3 X

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.