Razer a anunta noua versiunea a primului mousepad din portofoliu ce este dotat iluminare RGB, iar acesta este mai subtire decat modelul initial.

Noul produs este cel mai mai luminos mousepad RGB dintre cele ce sunt dotate cu aceasta functie utilizand tehnologia Razer Chroma, ce la randul ei a dat lastere unui ecosistem de iluminare RGB imens care este compatibil cu peste 500 de dispozitive si este integrat in peste 130 de jocuri PC.

Fiind echipat cu LED-uri mai luminoause, noul mousepad Razer Firefly V2 dispune de 19 zone de iluminare amplasate pe toate cele patru laturi, cu patru mai multe decat prima versiune de Firefly.

Razer Firefly V2

Posibilitatile de customizare sunt nelimitate, utilizatorul putand sa aleaga din cele 16.8 milioane de culori si efecte de iluminare presetate. Noul Firefly V2 este compatibil cu software-ul Razer Synapse 3.

Avand o grosime de doar 3 mm, Razer Firefly V2 dispune de o suprafata solida cu microtextura, fiind optimizata pentru a oferi precizie la nivel inalt atunci cand este utilizat cu toate tipurile de senzori, pentru toate setarile de senzitivitate si pentru toate stilurile de joc.

De asemenea, Razer Firefly V2 ofera si un punct de prindere a cablului pentru a evita miscari nedorite, specifice oricarui mouse wired ce nu este utilizat cu un mouse bungee.

Baza mousepad-ului este cauciucata pentru a oferi o aderenta crescuta.

Mousepad-ul este deja disponibil pe shop-ul online al celor de la Razer, dar si la distribuitorii locali si are un pret recomandat de vanzare de 59.99 Euro.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.