Razer a anuntat noul produs din gama de keypad-uri, anume Razer Tartarus. Acesta este primul din aceasta gama de produse ce vine cu switch-uri optice analogice, fiind proiectate pentru a oferi gamerilor un control superior.

Fiind echipat cu Razer Analog Optical Switches, keypad-ul Tartarus Pro este capapid sa masoare distanele de utilizare diferite pentru fiecare tasta.

Aceasta functie permite produsului sa emuleze intrarile analogice in mod similar cu cel al thumbstick-urilor prezente pe controllere. In plus, jucatorii pot seta puncte de actionare a tastelor pornind de la 1.5 mm pentru viteza sporita si pana la 3.6 mm pentru cei ce prefera un sentiment deliberat de actionare.

Switch-urile optice analogice se bazeaza pe un fascicul infrarosu care trece prin baza fiecarei taste, in timp ce un senzor masoara punctul de actionare in functie de cantitatea de lumina captata.

Razer Tartarus Pro

Ca rezultat, switch-urile pot inregistra mai multe puncte in activare in cadrul aceleiasi actionari a tastelor.

Aceasta caracteristica ii permite utilizatorului sa asocieze doua functii distincte fiecarei taste: primul care se activeaza in momentul actionarii partiale a tastei, iar al 2-lea in momentul parcurgerii complete a traseului.

Datorita acesteia, Razer Tartarus Pro usureaza executia unor combinatii de taste complicate si ofera o experienta de utilizare net superioara prin adaptarea la stilul fiecaruia de joc. Noul Razer Tartarus Pro ofera o serie de noi posibilitati, printre care si controlul imbunatatit al miscarilor din cadrul jocurilor de curse sau FPS-urilor, prin introducerea in peisajul jocurilor PC a controlului analog disponibil pâna acum doar pe controllere. Alvin Cheung, Senior Vice President al diviziei de periferice din cadrul Razer.

Razer Tartarus Pro are 32 de taste customizabile dupa bunul plac, inclusiv un thumbpad directional cu patru axe carora li se pot asocia diverse actiuni in functie de preferintele fiecarui individ.

Cele opt profiluri incorporate pot fi schimbate cu usurinta dintr-o apasare de buton, facandu-se astfel instantaneu comutarea intre diferitele functii asociate tastelor.

O alternativa customizabila la orice tasta, Razer Tartarus Pro este compatibil cu orice joc video ce poate fi jucat cu gamepad, fara sa fie nevoie de integrare extra.

Pretul lui Razer Tartarus Pro incepe de la 149.99 euro si este disponibil pe shop-ul online al celor de la Razer.

One thought on “Razer lanseaza keypad-ul Tartarus cu switch-uri optice analogice

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.