Cei de la Razer au lansat Seiren Emote, primul microfon de calitate profesionala pentru streaming care include un display de emoticoane.

Razer Seiren Emote sincronizeaza emoticoanele redate pe microfon cu reactiile audientei de pe stream, permitand creatorilor de continut sa interactioneze intr-un mod inedit cu publicul lor.

Seiren Emote incorporeaza primul ecran LED pe 8 biti pentru redarea de emoticoane, bazat pe tehnologia Razer Emote Engine.

Aceasta tehnologie reda sub forma de emoticoane diferitele actiuni intreprinse de publicul de pe stream, inclusiv alertele, mesajele din chat, alaturarea de noi followeri, donatiile primite si multe altele.

Mai mult, creatorii de continut se pot exprima liber, pe langa sutele de emoticoane prestabilite acestia avand posibilitatea de a concepe si adauga propriile creatii.

Razer Seiren Emote

In momentul lansarii, utilizatorii Seiren Emote vor putea alege din peste 100 de emoticoane statice si dinamice, dar vor putea folosi si propriile animatii sau imagini de 8 biti prin intermediul functiei de editare incorporata in Razer Streamer Companion App.

Aplicatia Razer Streamer Companion App permite folosirea de emoticoane interactive pe ecranul de 8×8 pixeli incorporat in Seiren Emote. Pe langa functia de editare, aplicatia ofera spatiu pentru salvarea creatiilor si control asupra felului in care emoticoanele sunt redate pe baza reactiilor de pe stream. Utilizatorii pot alege liber asocierea emoticoanelor cu diferite actiuni.

Microfonul Seiren Emote si aplicatia Streamer Companion App ofera libertate completa de personalizare si aduc la viata interactiunea virtuala, oferind o experienta ce trece dincolo de mesajele din casuta de chat si widget-urile de pe ecran.

Streamerii profesionisti au nevoie de un microfon care transmite un sunet cat mai curat. Seiren Emote foloseste un model hipercardioid de captare a sunetului, care inregistreaza si cele mai discrete nuante ale vocii, in acelasi timp eliminand orice zgomot de fundal deranjant.

Modelul hipercardioid de captare a sunetului este un model cu un unghi mai mic, mai concentrat de captare fata de modelul cardioid uzual, ceea ce reduce considerabil posibilitatea captarii zgomotelor de fundal, acestea fiind respinse.

Intensitatea actiunii din jocurile video duce de multe ori si la manifestari necontrolate, care pot provoca anumite accidente. Pentru a reduce cat mai mult interferenta cauzata de zgomote nedorite, Seiren Emote include un stand ce absoarbe socurile resimtite pe suprafata biroului.

Suportul lui Seiren Emote are de asemenea un element interschimbabil de reglare a inaltimii, ceea ce ii ofera streamerului posibilitatea de a il pozitiona in cea mai buna pozitie pentru ca emoticoanele afisate sa fie vizibile pe stream.

 

Similar Articles

One thought on “Razer lanseaza microfonul Seiren Emote

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.