Razer vor sa dovedeasca faptul ca un mouse wireless se poate descurca la fel ca unul wired.

Astfel, producatorul de periferice (si de curand, nu numai), a decis sa aduca pe piata Razer Lancehead. Totusi, inainte sa vorbim de senzor si tehnologia specifica a acestui soarec, vom face referire la aspectele generale.

Este un mouse cu forma simetrica, fiind dedicat atat dreptacilor, dar si stangacilor. Astfel, vom avea dispuse butoane programabile pe ambele margini, doua pe fiecare parte, adaugandu-se celorlalte 5 prezente pe suprafata sa. Cat despre switch-uri, acestea sunt de marca Omron, au o durata de viata de 50 de milioane de click-uri, oferind feedback bun.

Tot pe partea de constructie si design, observam un LED RGB alungit pe margini, pe carapace (logo Razer), dar si LEDul integrat in scroll.

Cat despre faptul ca e wireless, tehnologia folosita se numeste „Adaptive Frequency”, care scaneaza continuu pentru cel mai bun semnal in cadrul bandei de 2.4 GHz. Senzorul e laser 5G, cu pana la 16,000 DPI. Durata bateriei e de pana la 24 ore. Cablul care poate fi totusi atasat pentru incarcare USB, are 2.1m.

Mouse-ul va fi disponibil la pretul recomandat de 150 euro.

Razer Lancehead

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.