Razer a dezvaluit cele mai noi si mai performante periferice si accesorii, reimaginate folosind finisajul alb, Mercury.

Colectia 2019 a Razer Mercury include:

⦁ Razer Atheris – mouse wireless
⦁ Razer Basilisk – mouse de gaming
⦁ Razer Goliathus Extended Chroma – mouse mat
⦁ Razer BlackWidow Lite – tastatura
⦁ Razer Huntsman – tastatura de gaming
⦁ Razer Kraken – casti de gaming
⦁ Razer Raiju Tournament Edition – controller pentru PS4
⦁ Razer Seiren X – microfon
⦁ Razer Base Station Chroma – suport de casti

Lansata pentru prima data in 2017, colectia Mercury se adreseaza utilizatorilor de PC si de console care tin la design si vor un spatiu de joaca sau de lucru curat si stilat.

Finisajul mat in culorile alb, argintiu si gri aduce un aspect minimalist celor mai populare produse Razer, rezultatul fiind amestecul perfect dintre stil si performanta.

“Gamerii pretind cel mai mare nivel de atentie cand vine vorba de stilul si detaliile echipamentelor de gaming,” a declarat Min-Liang Tan, co-fondatorul si CEO-ul Razer,. “Colectia Mercury de la Razer le va oferi o experienta de gaming cu un look minimalist care nu va fi considerat demodat niciodata.”

Utilizatorii care cauta sa-si completeze colectia Mercury cu un laptop de gaming deosebit de performant si totodata mobil, popularul Razer Blade 15 este deja disponibil in editia Mercury cu finisaj alb, potrivindu-se perfect cu accesoriile noi.

Pentru cei care prefera sa socheze folosind culoarea roz, perifericele Razer sunt disponibile si in culoarea Quartz Pink.

Gama de produse Razer Mercury 2019

Razer Atheris – Mercury EditionOptimizat atat pentru sarcinile de birou, cat si pentru sesiunile de joaca, mouse-ul wireless Razer Atheris este echipat cu tehnologii inovatoare: cel mai stabil semnal din industrie, conectivitate duala si o durata de functionare neintrerupta de pana la 300 de ore*. Toate aceste caracteristici de invidiat sunt ascunse intr-un corp compact si ergonomic, conceput pentru a oferi maximum de performanta indiferent de scenariul de utilizare.

Pret de la 49,99 Euro

*Durata de viata a bateriei poate varia in functie de tipul conexiunii.

Razer Basilisk – Mercury EditionInarmat cu caracteristici precum paleta multifunctionala detasabila si posibilitatea ajustarii rezistentei opuse de rotita de scroll, mouse-ul Razer Basilisk ofera o gama dinamica de optiuni pentru a augmenta performanta si pentru a imbunatati experienta de gaming.
Include tehnologia de iluminare Razer Chroma™, care permite utilizatorilor sa aleaga dintre 16,8 milioane de culori.

Pret de la 69,99 Euro

Razer Goliathus Extended Chroma – Mercury EditionCel mai bine vandut mousepad mat de gaming din material textil ce incorporeaza tehnologia Razer Chroma, pregatita sa ilumineze victoria in toata culorile spectrului. Dincolo de spectacolul de lumini, mousepadul Razer Goliathus Chroma ofera si un maxim de viteza si precizie.

Pret de la 79,99 Euro

Razer BlackWidow Lite – Mercury EditionEste momentul sa analizam critic uneltele pe care le folosim zi de zi. Faceti cunostinta cu Razer BlackWidow Lite, care combina timpii de raspuns caracteristici gamingului cu functii discrete necesare activitatilor de birou. Tastele deosebit de precise si de silentioase sunt iluminate in alb, transformand aceasta tastatura in metoda ideala de a maximiza productivitatea si de a pastra concentrarea atat ziua, cat si noaptea.

Pret de la 99,99 Euro

Razer Huntsman – Mercury EditionConceputa folosind switch-urile Opto-Mecanice si tastele iluminate Razer Chroma, Razer Huntsman are cel mai rapid timp de actionare din gama de tastaturi Razer. Switch-urile Razer Opto-Mecanice™ folosesc tehnologia optica. Utilizand un fascicul infrarosu amplasat in fiecare switch, momentul actionarii poate fi detectat cu precizie maxima. Jucatorii nu au avut parte de asemenea viteze pana acum.

Pret de la 159,99 Euro

Razer Kraken – Mercury EditionA treia generatie Razer Kraken reprezinta prima alegere a jucatorilor profesionisti cand vine vorba de casti cu fir. Avand difuzoare de 50 mm, castile ofera un sunet puternic si clar. Ele au fost concepute sa ofere un confort de lunga durata gratie cupelor captusite cu gel cu efect racoritor, in timp ce microfonul retractabil asigura comunicatii clare intre membrii echipei.

Pret de la 79,99 Euro

Razer Raiju Tournament Edition – Mercury EditionRazer Raiju Tournament Edition este primul controller wireless complet modular pentru PlayStation 4, care dispune si de o aplicatie mobila pentru a configura butoanele ce au functii multiple si pentru a modifica sensibilitatea stick-urilor.

Butoanele Mecha-Tactile Action sunt placute la atingere, dar ofera un raspuns tactil pronuntat. Razer Raiju Tournament Edition ofera control total datorita celor patru butoane cu functii multiple si a modului de tragere Hair Trigger Mode. Razer Raiju Tournament Edition este disponibil in Europa, Asia si Oceania.

Pret de la 149,99 Euro

Razer Seiren X – Mercury EditionConceput si testat de cei mai populari streameri din lume, microfonul Razer Seiren X Mercury este perifericul necesar pentru a te face auzit cu stil in orice conditii. Avand la baza cea mai avansata tehnologie de microfon, acest periferic reprezinta primul pas de a evolua de la streamer la crainic.

Pret de la 109,99 Euro

Razer Base Station Chroma – Mercury EditionRazer Base Station Chroma este un suport de casti multifunctional, care include si un hub de trei porturi USB 3.0 pentru eficienta maxima. Include tehnologia de iluminare Razer Chroma, fiind destinat sa completeze orice configuratie de gaming Chroma.

Pret de la 69,99 Euro

Disponibilitate produse Mercury Collection

  • Razer.com – incepand de azi
  • La nivel global – incepand de azi
  • China – disponibil

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.