Razer Orochi V2 promite o autonomie de peste 900 de ore si o constructie de tip lightweight.

Noul mouse pe baterii tinteste, in special, utilizatorii de laptop-uri. Razer il infatiseaza drept un mouse ultra portabil, care ofera performante bune pastrand simultan o autonomie indelungata a bateriei. Poate fi conectat dispozitivelor prin dongle cu 2,4GHz sau BLE (Bluetooth).

Razer Orochi V2 | Outlast and Outplay

Cand Orochi este conectat prin Bluetooth, poate atinge o autonomie de peste 900 de ore. In momentul in care mouse-ul este conectat prin intermediul sistemului Razer HyperSpeed, se reduce latenta, dar afecteaza autonomia bateriei. Durata de functionare scade la 425 de ore.

Mouse-ul cantareste 60 de grame, excluzand bateria. Mouse-ul are o constructie simetrica, cu butoane laterale doar pentru dreptaci, si vine echipat cu 6 butoane programabile individual. Ca tot am adus vorba despre butoane, click-urile utilizeaza generatia a doua de switchuri mecanice Razer. Constructorul garanteaza ca acestea au o durata de viata de pana la 60 de milioane de apasari.

Senzorul utilizat este unul optic 5G cu o rezolutie maxima de 18.000 DPI. Pe partea inferioara se regasesc patine 100% PFTE.

Razer Orochi V2 este disponibil pe negru, alb sau poate fi personalizat prin intermediul Razer Customs. Cei mai nonconformisti pot opta pentru o personalizare aparte prin diferite modele, culori sau stickere.

Se pare ca Razer a luat notite de la culorile lui G305, principalul mouse competitor pentru Orochi.

Preturile comunicate de Razer sunt: 80 de euro pentru Orochi V2 si 100 de euro pentru Orochi V2 Customs Edition.

Similar Articles

2 thoughts on “Razer lanseaza Orochi V2 Wireless

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.