Razer lanseaza un pai din merchandise-ul campaniei #GoGreenWithRazer. Acesta este creat din materiale reciclabile, mulandu-se pe tema ecologista a campaniei.

Da, ati citit bine, Razer lanseaza un pai reutilizabil. Este facut din otel inoxidabil si are un capat creat din silicon reciclat, ca nu cumva sa se friga utilizatorul. Paiul vine insotit de o periuta pentru curatare si cu un toc de stocare elegant. Astfel, poate fi etalat la genti sau curele. Ca sa raspund si la curizitatea primordiala vis-a-vis de Razer: paiul nu are iluminare RGB.

Nu cu mult timp in urma, va prezentam detaliile despre campania Razer pentru conservarea mediului. Prin intermediul acesteia, Razer a pornit o initiativa de ocrotire a padurilor. De altfel, doreste sa devina o companie eco-friendly, cu o amprenta de carbon neutra pana in 2030.

Razer Sneki Snek | Giving Cuddles. Aiding Conservation.

Pentru a atrage cat mai multa atentie, in special pe cea a tinerilor, a luat nastere Sneki Snek. Mascota, care portretizeaza un mic sarpe verde, a atras un fanbase numeros pentru aceasta initiativa. Fiecare produs Sneki (perna de cap, jucarie de plus, pai) cumparat contribuie la salvarea a 10 copaci in cadrul #GoGreenWithRazer.

Daca initial Razer doreau sa salveze 100.000 de arbori, acum scopul campaniei este acela de a salva 1 milion. Datorita imaginii lui Sneki, scopul initial a fost atins in doar cateva luni.

Pentru a impulsiona comunitatea si a-i rasplati contributia, Razer introduce noi produse la fiecare 250.000 de copaci salvati. Paiul este al 3-lea pas din obiectivul final, fiind salvati 250K de pomi.

Paiul Razer va fi un accesoriu costisitor pentru cei ce doresc unul: $20. Asteptam sa vedem ce nazbatii mai prezinta Razer cu ocazia noului milestone din cadrul #GoGreenWithRazer.

Similar Articles

One thought on “Razer lanseaza un… pai

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.