Desi Razer ne-a aratat prin mouse-ul Viper ca se poate sa oferi un mouse foarte usor fara sa mutilezi carcasa, aparent vor sa demonstreze ca se poate si mai mult.

Pai asta o arata prin lansarea noului produs, anume Razer Viper Mini. Bine, nu doar la capitolul greutate au adus modificari, ci si la dimensiunea carcasei. Mai exact, Mini cantareste doar 61 de grame fara cablu, in timp ce prima versiune de Viper cantareste 69 grame, iar Viper Ultimate 74 de grame.

Carcasa are o lungime redusa cu 4.1 mm versus celelalte modele, dar modelul Mini a fost inaltat cu 0.5 mm.

Razer Viper Mini ramane un mouse cu forma simetrica

In mare, specificatiile vedeta ce erau si pe Razer Viper au ramas. Mai exact, cablul Razer Speedflexc ce masoara 180 cm, dar si switch-urile optice ce au o durata de viata de 50 de milioane de click-uri. Optand pentru utilizarea acesteor switch-uri optice, mouse-urile ce sunt dotate cu asa ceva sunt complet lipsite de fenomenul de debounce.

Razer Viper Mini

Senzorul optic prezent pe mouse are o viteza de tracking de 300 IPS, poate atinge 8500 DPI.

Ca si ceilalalti mousi Razer lansati in ultima perioada, Mini vine echipat cu skatez-uri PTFE, ce au o grosime de 0.8 mm. Acestea asigura o alunecare mult mai lina versus skatez-urile prezente pe soarecii din generatiile anterioare, cum ar fi de exemplu Deathadder Elite.

Butoanele laterale de pe partea dreapta au fost scoase, acesta ramanand doar cu cele de pe partea stanga.

Modificari a suferit si butonul de DPI switch, ce a fost mutat sub scroll. La celelalte modele, butonul acesta se afla pe burta mouse-ului.

Si cum nu doar este un mouse de gaming, ci si un produs Razer, nu putea sa lipseasca iluminarea. Evident, ca este RGB. Doar ca a suferit si ea mici modificari, mai exact pe langa clasicul logo Razer iluminat, Viper Mini are zona de iluminare si in partea dorsala a mouse-ului. Astfel, avand un contract interesant cu suprafata de joc a fiecaruia.

Razer Viper Mini are vine un pricetag interesant. Acesta are un pret recomandat de vanzare de 49.99 Euro, facandu-l pe acesta un mouse demn de luat in seamna pentru un viitor upgrade al prietenului sobolan.

 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.