Razer anunta Ripsaw HD, o placa de captura externa compatibila cu multiple platforme, care inregistreaza in rezolutie HD si ofera throughput 4K pentru a putea realiza streamuri high definition.

Inregistrari si transmisii in direct la cea mai buna calitate cu Razer Ripsaw HD

Razer Ripsaw HD este o placa de captura externa cu dimensiuni compacte, care include caracteristici tipice echipamentelor profesionale, fiind conceputa pentru a raspunde la nevoile celor mai exigenti streameri, care au nevoie de un framerate crescut, video detaliat si audio clar. Inregistrarile se fac la rezolutie 1080p Full HD cu o rata de 60 de cadre pe secunda, Ripsaw HD fiind ideal atat pentru captura de gameplay, cat si pentru efectuarea de transmisii in direct.

Ripsaw HD incorporeaza optiunea de passthrough 4K la 60 FPS, care le permite utilizatorilor sa se bucure de cele mai noi jocuri in rezolutii ultra-high, impartasind in acelasi timp experienta cu audienta lor la o rezolutie 1080p Full HD cu o viteza fluida de 60 de cadre pe secunda.

“Extinzand gama noastra de produse destinate celor care fac streamuri si transmisii live prin lansarea Ripsaw HD, le oferim utilizatorilor nostri posibilitatea de a inregistra si transmite cele mai noi jocuri in rezolutie HD si cu un framerate ridicat atat de pe PC, cat si de pe console,” a declarat Min-Liang Tan, co-fondator si CEO Razer. “Spectatorii vor fi incantati de stream-urile Full HD, in timp ce streamerii se pot bucura de jocuri in toata splendoarea lor datorita pass-through-ului 4K.”

Ripsaw HD poate fi folosit de utilizatorii de PC, dar si de cei de console, datorita utilizarii unei intrari si a unei iesiri HDMI si a unei conexiuni USB 3.0. Capacitatile de mixaj audio ale placii de captura le permit streamerilor sa transmita atat sunetul jocului, cat si sunetul microfonului propriu prin intermediul Ripsaw HD, fara latenta si fara probleme de sincronizare.

Intrarea audio permite utilizarea unui microfon pentru doua calculatoare (in cazul unui setup de tip calculator de gaming + calculator de streaming), ceea ce elimina nevoia de a realiza setupuri complicate de mixaj hardware sau software pentru a permite utilizarea aceluiasi microfon atat pentru comunicatiile din joc, cat si pentru transmisiunea live.

Prin includerea Ripsaw HD in gama de produse inovatoare proiectate de Razer pentru cei care realizeaza transmisii in direct sau inregistrari de gameplay, gama care include printre altele Razer Kiyo, prima camera dezvoltata in mod special pentru streameri, cu iluminare incorporata, si Seirẽn Elite, microfonul de streaming ce include un limiter vocal pentru a nu lasa momentele zgomotoase sa devina deranjante, Razer ofera solutii avansate pentru toate nevoile legate de procesul de streaming, pe toate platformele.

Specificatii tehnice

  • Rezolutia maxima de inregistrare: 1080p 60 FPS fara compresie
  • Interfata: un singur USB 3.0
  • Intrare video: Digital – HDMI 2.0
  • Intrare audio: Digital – HDMI
  • Intrare audio Mix-in: 3.5 mm Mic-in / 3.5 mm Aux-in
  • Iesire audio: HDMI 2.0
  • Rezolutie Pass-Through maxima: 2160p60
  • Alte rezolutii compatibile: 2160p, 1080p, 1440p, 720p, 480p
  • Accesorii incluse: cablu cu mufe USB3.0 Type C si Type A , cablu HDMI 2.0, cablu audio cu jack de 3.5 mm

Compatibilitate

Compatibil cu aplicatiile Open Broadcaster Software, Mixer, Streamlabs, XSplit, Twitch si YouTube.

Pret

Razer Ripsaw HD este disponibil la pretul de 169.99 Euro.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.