Razer pare ca in ultima perioada sa revina la origini. Anume au  inceput sa faca iar periferice bune, trend ce a inceput acum mai bine de un an.

Ultima lansare, anume Razer Viper, este un mouse ce cantareste doar 69 grame si vine cu 8 butoane programabile.

Insa mouse-ul atrage atentia prin faptul ca este echipat cu swich-uri optice, ce asigura un timp de raspuns de trei ori mai rapid decat switch-urile mecanice standard. Acestea au denumirea Optical Mouse Switches si au fost proiectate de catre Razer in propria ograda.

Mouse-ul este echipat cu senzorul optic 5G Razer de 16.000 DPI, o viteză de tracking de 450 IPS si suporta clasicul polling rate de 1000 hz. Acesta vine si cu cablu Razer Speedflex, ce asigura o miscare cat mai libera a mouse-ului.

O alta caracteristica importanta pe care o are mouse-ul este greutatea, unde Razer n-au ramas indiferenti la feedback-ul oferit atat de catre utilizatori, atat clienti cat si jucatori din organizatii partenere.

Iar acesta cantareste doar 69 grame, asigurand astfel un confort sporit si un aim imbunatatit.

Razer Viper

Razer Viper a fost conceput de la zero in colaborare cu cei mai buni jucatori profesionisti din Team Razer. Folosind noile Optical Mouse Switches si cel mai bun senzor 5G de pe piata dezvoltat de catre Razer, Viper este un mouse simetric, cu greutate redusa, care ofera precizia și controlul necesar in orice competiție profesionista din zilele noastre. – Alvin Cheung, Senior Vice President al diviziei de periferice Razer

De cum am vazut Razer Viper, m-am indragostit de forma sa perfecta. Actionarea switch-urilor optice ofera o senzatie mai lina si este mai rapida, iar flexibilitatea cablului îl fac ideal pentru CS:GO.TACO, jucator MIBR.

 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.