Razer a inceput o colaborare cu Conservation International. #GoGreenWithRazer se axeaza pe protejarea padurilor, dar si pe viitorul companiei Razer. Telul lor este sa ajunga o companie cu o amprenta de carbon neutra.

Intreaga lume face eforturi pentru a reduce poluarea. Cu totii stim cat de nociv este uzul de plastic si in ce masura afecteaza ecosistemele planetei. Am vazut cum industria incorporeaza componenete obtinute din metale sau materiale plastice reciclate in noile autovehicule. Tot mai multe dintre aceste companii aduna deseurile din plastic din oceane si le reutilizeaza. Spre exemplu, pentru tesatura scaunelor din interiorul masinilor. Dar nici companiile din gaming nu se lasa mai prejos.

 

#GoGreenWithRazer

Razer isi ia angajamentul de a contribui la o lume mai curata. Astfel ia nastere programul #GoGreenWithRazer, un program care isi propune utilizarea energiei regenerabile pana in  2025, dar si a materialelor reciclabile in toate produsele Razer pana in 2030.

Compania doreste ca pana in 2030 sa devina neutra din punctul de vedere al emisiilor de dioxid de carbon. O alta parte componenta a acestui proiect sunt initiativele pentru tineri. Razer se adreseaza generatiilor tinere, in speta milenialilor și Generatiei Z. Doreste sa le explice acestora despre impactul individual asupra mediului inconjurator. Vor sa incurajeze cat mai multi oameni sa recicleze.

Razer cauta sa reduca impactul procesului de fabricatie a produselor sale asupra mediului inconjurator. Compania ne spune ca perifericele sale vor putea fi reciclate cu ajutorul brandului pana in anul 2025. Initiativa include reciclarea produselor atat de catre clienti, cat si de catre distribuitorii din toata lumea. Astfel, Razer isi incurajeaza clientii sa returneze vechile lor periferice la oricare Razer Store pentru a beneficia de reciclare gratuita.

Pe langa acestea, compania va implementa noi proceduri de eliminare a deseurilor din centrele de reparatii. Ei anunta ca vor folosi materiale reciclabile sau reciclate in fiecare dintre produsele sale pana in 2030. Din aceasta categorie vor face parte si ambalajele biodegradabile, asemenea celor Logitech.

razer sneki2

Un alt proiect din cadrul campaniei #GoGreenWithRazer este cel de protejare a padurilor planetei. Razer a creat un parteneriat impreuna cu Conservation International pentru a ocroti cat mai multe zone impadurite.

Sprijinul pentru campania #GoGreenWithRazer, condusa de Sneki Snek, este nebunie curata. Eram convinsi ca va fi nevoie de ceva timp pentru a putea salva 100.000 de copaci, dar am atins aceasta tinta in mai putin de doua luni si ne apropiem de urmatoarea de salvarea a 250.000 de arbori. Asa ca ne-am ambitionat si ne-am propus sa protejam natura alaturi de fanii nostri prin extinderea obiectivului final al campaniei la un milion de copaci.”- Min-Liang Tan, CEO Razer4

 

Sneki

Mascota Sneki a devenit un fan favorite pentru comunitate. Razer va dezvalui noi produse odata la fiecare 250000 de copaci salvati. Pasii intermediari vor aduce noi produse promotionale in ideea de a oferi un imbold pentru contributiile comunitatii. Prin vanzarea plusurilor Sneki Snek, Razer doreste sa ajute la atingerea scopului sau de a proteja un milion de arbori. Astfel, fiecare dintre aceste jucarii inseamna salvarea a cate 10 copaci.

Multumita imaginii oferite de Sneki campaniei, fanii au fost foarte receptivi, iar peste 243 de hectare de padure au fost salvate pana acum.

Similar Articles