Aveam impresia că în momentul în care Razer o să rămână fără denumiri pentru produsele lor or să stopeze producţia de periferice cu denumiri de şerpi arachnide şi peşti răpitori. Odată cu Naga, Razer a lansat primul mouse special pentru jucătorii de MMO-uri şi un trend în plină dezvoltare. Bineînţeles, în acel  moment a fost creat un loc liber şi pentru o tastatură destinată aceleiaşi nişe din segmentul gamingului. Ieri, Razer au anunţat cu mândrie că acel loc a fost ocupat de cel mai nou produs al lor – Razer Anansi.

Anansi are numele inspirat din folclor şi reprezintă numele dat de către băştinaşii africani unui păianjen foarte inteligent. Acelaşi păianjen apare şi  în cultura indienilor din sudul Statelor Unite.

Dacă am terminat scurta lecţie de istorie ce ţine de etimologia numelui ANANSI, putem arunca o privire asupra specificaţiilor tehnice.

Anansi măsoară 515mm lungime, 190mm lăţime şi 22mm înălţime iar layout-ul este cel al unei tastaturi normale pentru a nu stânjeni activităţile extra-curriculare(a se citi office) ale gamerilor. Deşi are layout-ul unei tastaturi normale, Anansi permite utilizarea simultană de până la 7 taste. Cu alte cuvinte puteţi casta vrăji în timp ce vă înfigeţi lama în spatele unui orc in World of Warcraft.

Pe palm rest sunt dispuse şapte taste macro ce pot fi folosite în combinaţie celelalte cinci de pe partea stângă. Astfel, aveţi la dispoziţie 12 taste de macro şi  ce pot fi salvate într-unul dintre cele douăzeci de profile disponibile.

În combinaţie cu Naga nici cel mai temut jucător de WoW din arenele PvP nu vă poate sta în faţă. Trebuie doar să aveţi grijă să nu vă încurcaţi în taste.

Razer Anansi va fi disponibilă începând cu luna decembrie a acestui an, la un preţ de 99€ în Europa sau 99$ în Statele Unite.

 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.