După ce Logitech şi-a anunţat oficial noile periferice destinate gamerilor, la CES, iată că a venit şi rândul celor de la Razer. Prin urmare, pe data de 8, au fost prezentate două noi produse, mouse-ul Mamba şi căştile Carcharias.
Mamba vine ca primul şoarece de gaming hibrid. Adică poate fi folosit cu sau fără fir. În varianta wireless, funcţionează în banda de 2.4 GHz cu un lag de 1 ms, faţă de 8 ms, cât au şoriceii wireless de la alte firme. Alte specificaţii relevante sunt rezoluţia sensorului laser de 5600 DPI sau 3.5G (cel mai rapid din lume) şi memoria on-board, numita Razer Synapse™ necesară stocării macro-urilor. În modul wireless, bateriile au o durată de viaţă de 14 ore de joacă intensă, sau 72 de ore în cazul în care mai luăm şi o pauză de cafea, ţigară sau somn.
Carcharias pun accentul pe design şi încearcă să aducă un plus de confort utilizatorului pe lângă calitatea ireproşabilă a sunetului. Caracteristicile esenţiale sunt designul circumaural, microfonul cu funcţie de filtrare a zgomotului şi telecomanda pentru reglarea volumului (cum ne-am obişnuit de la Barracuda).
Mamba şi Carcharias sunt disponibile deocamdată doar pe site-ul Razer, la un preţ de 129 Euro şi respectiv 79 Euro.

 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.