După ce în urmă cu fix două săptămâni Razer a mai lansat un mouse din segmentul mid-range, Abyssus, aseară, pe Razerzone şi-a mai făcut apariţia un şoarec, Imperator. Probabil Razer a rămas fără nume de reptile veninoase, pentru că atât Abyssus cât şi Imperator nu continuă tradiţia denumirilor după şerpi.

Imperator vine echipat cu senzorul lui Mamba, care are o rezoluţie imensă : 5600 DPI. Dacă ar fi să plecăm urechea la ceea ce se mai „aude” pe Internet, s-ar părea că senzorul este tot un Twin-Eye Laser fabricat de Philips şi că Imperator ar fi succesorul lui Lachesis, construit însă în jurul celui mai bun senzor de care dispune Razer.
Noul şoarec nu continuă nici tradiţia designului ambidextru, Imperator fiind dedicat exclusiv dreptacilor.

În mare parte, specificaţiile tehnice sunt aceleaşi ca şi în cazul lui Mamba: acceleraţie maximă 50G, şapte butoane programabile, un polling de 1000Hz alături de vestitele skate-uri din teflon.
Cu ocazia lansării lui Imperator, Razer a mai scos din pălărie o inovaţie: butoanele laterale sunt ajustabile pe mouse, în funcţie de mâna fiecărui jucător.

Momentan, Imperator nu poate fi cumpărat decât de pe site-ul Razer la un preţ de 79,9$.

Şi pentru că tot suntem în zona Razer, hai să vă mai spun una. Razer pregăteşte un set de trei echipamente, dedicate mult-aşteptatului Starcraft II. O putem numi strategie de marketing, dar din câte se întâmplă pe Internet în ultima vreme, cine nu ar trage foloase de pe urma faimei Blizzard, chiar dacă la mijloc este o înţelegere oficială?

 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.