Suntem bombardaţi în ultima vreme cu idei care mai de care mai „creţe” legate de stocarea în cloud. Unele soluţii oferă mai mult spaţiu de stocare, altele au o interfaţă mai prietenoasă etc. 

Razer au „mirosit” o nouă oportunitate şi după gluma de 1 aprilie cu Synapse, au dezvăluit ieri varianta 2.0 – care este de fapt un serviciu de sincronizare în „nor” a setărilor de pe echipamentele lor.

Razer Synapse este încă în faza de testare beta şi scopul serviciului este de a sincroniza setările echipementelor pe care le folosiţi acasă ,oriunde există o conexiune la Internet. Ca şi alţi utilizatori m-am întrebat şi eu care sunt avantajele Synapse faţă de memoria on-board cu care vin echipate majoritatea perifericelor Razer. Se pare că Synapse nu va avea limită de spaţiu ca în cazul memoriei de pe mouse sau tastatură oferind practic spaţiu nelimitat pentru stocarea unui număr foarte mare de profile şi macro-uri. Totul depinde însă de conexiunea la Internet.

Serviciul va fi gratuit şi va fi disponibil tuturor utilizatorilor Razer. La înregistrare veţi avea nevoie de serial-ul mouse-ului sau tastaturii.

Synapse va fi disponibil pentru testare doar pe echipamentele următoare: Mamba, Naga 2012, Naga Epic, Anansi, Black Widow şi Imperator 2012.

Dacă deţineţi un periferic Razer şi doriţi să participaţi la beta, vă puteţi înscrie pe site-ul Razer pentru o invitaţie. Cea mai mare prioritate o are momentan Naga.

 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.