Ianuarie. A trecut haosul generat de alergătura după cadouri dar se pare că Razer speră că jucătorii serioşi mai au ceva bani rămaşi prin puşculiţe. Odată cu începerea noului an, Razer s-a lansat într-un nou segment de piaţă, perifericele pentru console. Poate sună ciudat, dar mulţi dintre „consolişti” sunt nemulţumiţi de calitatea perifericelor cu care le vin consolele. Prin urmare, Razer, oameni cu simţ antreprenorial, au ajuns la concluzia că e cazul să exploateze şi piaţa consolelor, dominată până acum de Logitech şi….Logitech.

 

Razer Onza

Onza este un controller pentru Xbox360. Chiar dacă din poze arată ca un controller normal de Xbox Elite vă înşelaţi. Stick-urile analog de pe Onza sunt echipate cu sistemul Razer HyperesponseTM, întâlnit până acum doar la mouşi, şi cu un buton programabil MultifunctionTM. MFB-ul va putea emula orice alt buton de pe controller sau poate fi folosit ca „auto-fire”, acest lucru fiind controlabil cu ajutorul unui slider plasat pe controller. Un alt lucru interesant este faptul că jucătorii vor putea regla tensiunea din stick-uri. S-au dus zilele în care ne amorţeau mâinile pe controller.  Onza nu va fi un controller wireless, ci va avea un fir lung de patru metri jumătate, matisat şi un conector USB gold-plated. Cum ne-a obişnuit Razer, nu lipsesc elementele de bling. Lateralele jucăriei vor lumina în întuneric într-un verde „geek” fosforescent.

 

Razer Chimaera

Chimaera este o pereche de căşti ce vine să ofere sunet surround 5.1. Deşi majoritatea jocurilor au sunet 5.1, mai toate căştile oferă doar sunet stereo. Razer zice că de acum veţi putea auzi mişeii care se strecoară în spatele vostru pentru a vă aplica fatala lovitură de cuţit. Designul cupelor este circumaural, closed-ear, pentru reducerea zgomotului din exterior. Microfonul este ca şi la mai vechile seturi de căşti Razer, echipat cu noise-cancelling şi restu de bling-uri. Odată cu Chimaera, se lansează şi un nou mod de comunicare în echipă, bazat pe sistemul celulă. Mai precis, fiecare echipă va avea un „base-station”, unde îşi vor înfige jack-urile, acesta urmând a se comporta ca un server de comunicare. Alte detalii tehnice nu au fost făcute încă oficiale.

Datele de lansare nu le cunoaştem încă, dar preţurile vor fi în spiritul Razer, adică piperate. Pentru Onza veţi plăti nu mai puţin de 44.99 € iar pentru Chimaera 109.99 €.

 

 

 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.