Următorul joc din seria Red Faction are acțiunea plasată jumătate de secol mai târziu față de cea din Red Faction Guerilla. Planeta Marte nu mai este locuibilă la suprafață, iar coloniștii luptă pentru supraviețuire în minele planetei.

Personajul principal este Darius Mason, nepotul lui Alec Mason și al lui Samanya – eroi ai revoluției marțiene, care dezlănțuie fară să vrea o forță întunecată asupra planetei care distruge așezările umane una dupa alta. Darius, cu ajutorul Red Faction rămân ultima speranță a planetei pentru a opri armageddon-ul ce a fost dezlănțuit.

Red Faction: Armageddon promite o grafica de top precum și adiții noi la gameplay și diversitate mai mare în enviroment-uri; pe lânga nisipurile roșii ale planetei Marte, vom lupta și în subteran, pâna în centrul planetei, prin peșteri înghețate și peste râuri de lavă, pentru a lupta într-un final împotriva forței malefice care amenință totul. Darius va dezlanțui puterea distructivă incredibilă oferită de engine-ul Geo-Mod 2.0. și va reconstrui baricadele distruse ale coloniștilor, cu ajutorul Nano Forge.

Red Faction: Armageddon este disponibil de astăzi în România prin TNT Games.

 

CERINȚE MINIME DE SISTEM:

SO: Windows XP, DirectX 9,0c

CPU: Procesor Dual Core (Intel Core 2 Duo sau Athlon X2) la 2,0 GHz sau superior

RAM: 2 GB RAM sau mai mult

GPU: Placă video cu 320 MB Video RAM sau mai mult și Shader Model 3.0, din seriile GeForce 88xx sau Radeon HD3xxx sau superioară

Optimizat pentru: Direct X 11; multi-core

Spațiu liber pe hard disk: 7,5 GB

Placă de sunet: compatibilă 100% cu DirectX® 9.0C sau placă onboard echivalentă. Configurație audio PC cu Dolby® Digital Live necesară pentru sunet Dolby Digital.

Steam: Cont online Steam

 

 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.