Nu stiu cu ce orologiu v-ati sincronizat voi abonamentul PS Plus, dar eu de cativa ani am decis sa fac economie prelungindu-l doar in perioada de BF.

Intr-o vreme eram fan al prelungirilor de 3 luni pentru ca nu imi dadeau dauna totala in portofel. Dar la fel ca si in cazul telefoniei, abonat tot aveam sa fiu.

Da, baieti si fete, sunt reduceri de Black Friday pe PS Store si uite cateva dintre recomandarile noastre pentru ca ne bantuie prezentul.

Cea mai buna reducere este de departe cea cu abonamentul PS Plus de 12 luni.  Daca vrei cartonas, sa il faci cadou, il gasesti redus la Altex, iar pentru tine, poti prelungi direct din consola, de pe PS Store (pe cati ani vrei tu).

FIFA 22 – Nu credeam ca o sa vina ziua in care o sa va recomand FIFA. Dar a sosit ziua in care pace-ul jocului m-a ajuns din urma.
Asta, combinat cu curiozitatile feciorului in materie de fotbal (in casa). Jocul este ceva mai dificil decat pe vremuri. Diferentele dintre jucatori se simt ceva mai pregnant si imi place. Nu ma apuc sa ii fac review, caci sunt un pleb total. Dar e cam cel mai bun joc pe care il poti cumpara in momentul actual pe PS4. Pana la urma asta avea sa fie end game-ul PS4-urilor. FIFA machines.

Far Cry 6 – Desi l-am jucat pe PC pentru ca acolo am nevoie de el cand testez placi video, am sa vi-l recomand pe cel de PS5. Inca nu merge si cu mouse si tastatura, dar macar nu ai parte de hustle-ul PCMR cu driveri si altele. -100 Lei pentru varianta de PS5 nu suna rau deloc.

far cry 6
Hola mamacita!

NBA 2K22 – are un pret prea bun ca sa nu stabilesc de pe acum un cadou pentru Secret Santa de la birou. Si tare sper sa nu citeasca articolul asta.

Dar sa nu uitam ca mai exista si alte oferta bune. Una dintre ele, care mi se pare de neratat pentru cei ce nu si-au luat jocul gratuit cand a fost la PS Plus, este Fall Guys: Ultimate Knokout. Eu l-am prins cand era gratuit, dar tot duc lipsa de prieteni cu care sa mai dau cate o tura. E la jumatate de pret. Aproape 10 € nu iti dau niciodata damage portoferlului. Mai ales ca e un joc util. Quick fun.

Si bineinteles, sa nu uitam ca exista reduceri si la jocurile exclusive Playstation. Returnal si Ratchet and Clank Rift Apart fiind doua exemple ce sunt reduse cu 25%, sau aproximativ -100 Lei. RACRA este de departe cadoul perfect de Craciun pentru un pustan. Il vad pe piciul meu cat inca se distreaza cu el.

Iar Horizon Zero Dawn a ajuns la 49 Lei la Altex. Aproximativ la jumatate fata de varianta digitala pe PS Store. Si avand in vedere ca o sa fie lansat Horizon Forbbiden West foarte curand, ar fi un prilej bun sa il joci in prima faza pe HZD. Chiar nu ar trebui sa lipseasca din biblioteca ta de hard boxes.

Articol realizat in parteneriat cu PlayStation Romania

Similar Articles

One thought on “Reduceri bune de Black Friday pe PS Store

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.