Republic of Gamers invita pasionatii de jocuri PC sa participe la cel mai tare turneu de gaming dedicat fanilor Asus si nu numai.

Competitia constituie un prilej pentru amatori de a-si testa abilitatile intr-un cadru extins, alaturi de participanti cu diferite stiluri de joc.

ROG Master poate fi o rampa de lansare pentru tinerele talente din e-sports si primul pas spre lumea gaming-ului profesionist la nivel internațional. Evenimentul este deschis celor care au implinit varsta de 14 ani.

ROG Masters va cuprinde doua jocuri: Counter Strike – Global Offensive si League of Legends. Sesiunile de calificare vor fi impartite in sferturi.

ROG Masters

Pentru ambele jocuri, vor exista cate patru sesiuni de calificari pana pe 30 iunie si inca patru sesiuni de calificari in cel de-al treilea trimestru.

Competitiile din cadrul turneului vor fi organizate sub forma de meciuri intre echipe a cate 5 membri.

Inscrierile se fac online pe platforma FaceIT pentru Counter Strike – Global Offensive, respectiv BattleFy pentru League of Legends. Mai multe detalii sunt disponibile pe aceasta pagina.

Prima sesiune de calificari va avea loc in perioada 2 iunie – 30 iunie 2020, competitia desfasurandu-se online.

Cea de-a doua faza a competitiei va fi organizata in perioada august-septembrie 2020. Marea Finala va fi organizata offline in luna octombrie 2020, locul de desfasurare si data exacta urmand sa fie anuntate ulterior.

In cadrul ROG Masters, concurentii vor putea castiga numeroase premii atractive, constand in produse ROG. Astfel, membrii echipelor plasate pe primul loc in cele doua competitii vor primi fiecare cate un laptop de gaming ROG Strix SCAR, iar jucatorii de pe locurile secunde cate un pachet ROG Box.

Similar Articles

One thought on “Republic of Gamers lanseaza competitia de gaming ROG Masters

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.