Celebrul show animat Rick si Morty are insfarsit un crossover cu Fortnite. Sezonul 5 din Rick si Morty apare pe 20 iunie, deci e ocazia perfecta de promovare prin al 7-lea sezon al Fortnite.

Initial, pe contul oficial de twitter Fortnite, a fost postat un teaser care surprindea un robotel din faimosul serial. De aici au plecat speculatiile ca Fortnite va avea un crossover cu Rick si Morty.


Insa asteptarea a luat sfarsit, iar in urma cu cateva ore Fortnite a lansat trailerul sezonului 7. Aici il vedem in prim-plan pe Rick Sanchez in universul Fortnite. Confirmarea celebrului personaj ca facand parte din noul Battle Pass a generat reactii mixte din partea fanilor jocului.

Pe langa Rick, trailerul noului sezon prezinta si alte caractere, precum Clark Kent (varianta corporatista si neechipata de lupta a lui Superman).

Nu este prima data cand Fortnite introduce caractere fictive, sa nu uitam de introducerea lui Kratos de acum 2 sezoane. Pe langa personajele fictive am tot avut parte si de vedete, precum Neymar Jr., care a fost introdus in mijlocul sezonului trecut. Asa ca ne putem astepta la o noua personalitate mid-season, dupa ce hype-ul cu Rick Sanchez dispare.

Daca Fortnite nu are planuri in acea directie, inseamna ca acea „personalitate” este deja aici. Un al doilea trailer care prezinta Battle Passul il etaleaza pe Guggimon, o vedeta virtuala cu peste 1 milion de followeri pe Instagram.

Este interesanta trecerea de la tema primitiva a sezonului trecut la „invazia extraterestra” a acestui sezon. Cu toate ca evolutia este cam rapida, toti suntem curiosi daca jucatorii vor putea folosi navele extraterestre, iar daca da, ce efect au.

Recapituland: il avem pe Rick Sanchez, Clark Kent (care sigur va putea fi costumizat in Superman), Guggimon si alte personaje extratereste sau umane care lupta cot la cot impotriva invaziei. Cert este ca Epic Games nu se va opri din a surprinde prin introducerea personajelor din universe atat de diferite.

Lista completa cu skinurile adaugate in noul update; sursa: LazyLeaks

fortnite sezon 7 skinuri

Avand in vedere cum s-au terminat celelalte colaborari, este greu de crezut ca Rick este singurul personaj introdus din univers. Probabil si robotelul (pe care Rick l-a creat in serial pentru a-i aduce unt) din primul trailer va avea un rol. In orice caz, este interesant cum art style-ul personajelor ramane intact, in ciuda faptului ca jocul este facut in Unreal Engine.

Micile detalii precum robotelul pot juca un rol in crafting. Daca nu, Epic pare ca o sa ruleze si un mini joculet cu muzica care sugereaza un stil de arcade, care se duce tot inspre tema extraterestrilor invadatori.


Noul sistem Battle Pass va oferi libertatea jucatorilor sa cumpere skinurile in orice ordine doresc. Insfarsit nu va mai trebui sa trecem prin tot „junk-ul” de cosmetice pentru a ajunge la skinul mult dorit. Oricum, legea cu level 100 pentru toate cele 100 de colectibile ramane intacta.

Asa ca noul sezon 7 Fortnite incepe azi, 8 iunie. Ce mai asteptati, puneti mana pe noile skinuri si nu uitati, Wubba lubba CHUG JUG!

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.