Riot Games a anuntat extinderea IP-ului League of Legends prin Arcane. Seria va fi realizata cu ajutorul Netflix si a studioului Fortiche Productions. Arcane va fi disponibila pe Netflix la nivel mondial in toamna anului acesta.

Arcane | Anunț oficial | Netflix

Seria Arcane este asteptata de ceva vreme de catre fanii LoL. A fost prima oara anuntata in 2019, cand preaiubitul MOBA a implinit 10 ani de la lansare.

Focusul companiei pe o serie animata nu ar trebui sa fie o surpriza, datorita cererii si reactiilor pozitive ale comunitatii la videoclipurile animate lansate de-a lungul timpului de Riot Games. De ani buni, aceste productii au fost o punte intre fanii LoL si intelegerea mai ampla a universului Runeterra. Riot nu e cunoscut doar pentru unul dintre cele mai jucate jocuri la nivel mondial, dar si pentru calitatea cinematografica a videoclipurilor animate. Poate nu la nivelul lui Blizzard, dar se vede ca incearca.

Arcane de pe Netflix va avea in prim plan originea a doua campioane consacrate: Jinx si Vi. Acestea vor trece impreuna printr-o serie de evenimente care le va desparti si va schimba cu totul perceptia asupra lor. Regiunea Piltover din Runeterra si va fi locatia ,,gazda’’ a povestii din serial alaturi de Zaun. Ca orice utopie steampunk, Piltover e cladit deasupra unei istorii tragice, iar orasul sau geaman, Zaun, este un sector oprimat si extrem de periculos.

Pentru jucatorii pasionati de Runeterra, Jinx si Vi  se afla deja intr-o relatie de rivalitate. In timp ce Jinx este o raufacatoare fascinata de distrugere in masa, Vi face parte din departamentul politiei din Piltover, impreuna cu partenera ei Caitlyn. Legiuitoarele o cauta pe Jinx si incearca neincetat sa puna capat crimelor care ameninta pacea din Piltover.

Arcane este o ocazie bine-venita pe Netflix de a afla mai multe detalii despre cele doua personaje populare.

One thought on “Riot Games lanseaza pe Netflix seria Arcane

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.