Nu stiu daca ati intrat vreodata pe acele chat-uri publice (Noob Group, Public Chat 1, Public Chat 2 si Random – parca asa se numeau cele 4 chat-uri pline de toxicitate si scam) insa, eu am fost curios o singura data si am intrat acolo. Nu era chiar amuzant ce se intampla, vedeai tot felul de link-uri dubioase, ELO Boost, FREE RP FREE RP FREE RP CLICK HERE si credeti-ma daca voiai sa scrii ceva nu apucai pentru ca chat-ul era plin de boti care spamau o data la cateva secunde ca au Free RP.

 

Unii boti erau programati sa scrie IMEDIAT dupa ce scriii tu, ceea ce era destul de fain ca puteai sa il pacalesti daca scriai de doua ori :)), in schimb cand se anunta un ELO BOOST sau un GIVEAWAY MASIV DE RP pai nu apucai sa scrii nimic, erau 4-5 conturi care spamau chat-urile alea. Era aproape imposibil sa folosesti la ceva canalele alea, plus de asta erau 24/7 full.

De asemenea daca exista vreun fel de moderator pe acele grupuri era chiar cool, le dadeai ban de fiecare data cand ii prindeai, pana la urma se plictiseau acei cumatri. Singura modalitate era sa le dai Ignore, dar sincer erau mult prea multi.

Asa ca Riot Games a decis sa opreasca public chat-ul pana cand „va deveni util si accesibil”, ei au mai adaugat si faptul ca „pentru jucatorii noi acele chat-uri publice nu erau benefice deloc si in starea actuala erau de nefolosit”

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.