Recent, scena popularului MOBA creat de Riot Games, League of Legends a fost zguduită, datorită unui hack notoriu. Răspunsul celor de la Riot a fost prompt şi decisiv.

 

 

Mai mult de 622 de useri au simţit mânia ciocanului ce interzice, iar Riot Games plănuiesc să găsească întreaga reţea de useri care au folosit acest hack ce le oferea un avantaj în timpul meciurilor.

 

Conform Riot-ului, hack-ul a fost folosit din cauza unui mic exploit făcut pe serverele Riot, sursa problemei fiind deja depistată şi rezolvată, rămânând ca monitorizarea strictă a serverelor să fie în plin efect. 

 

Despre ce era vorba cu acel hack vă întrebaţi? Nimic mai simplu. Practic un anumit exploit în pagina de Mastery a fiecărui Summoner, permitea alocarea punctelor într-o anumită disciplină fără a exista limite. Un exemplu faimos este disciplina numită Mastermind care se poate debloca cu 1-1 puncte maxim odată ce s-au investit 20 de puncte în specializarea Utility. Mastermind scade cooldown-ul vrăjilor de Summoner cu 15% da? Ei, poftiţi aici o dovadă video, graţie noului mod de Spectator, a 100 – 1 puncte puse în toate disciplinele. 

 

 

 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.