Cu această nouă serie de tastauri, ROCCAT a urmărit să definească noi standarde de calitate, atât a materialelor cât și a design-ului și inovației. Din această serie fac parte 3 tastauri: Ryos MK – Advanced Mechanical Gaming Keyboard, Ryos MK Glow – Illuminated Mechanical Gaming Keyboard și cireașa de pe tort, Ryos MK Pro – Mechanical Gaming Keyboard With Per-key Illumination.

ROCCAT au decis să producă această serie la cererea gamer-ilor din întreaga lume. Concurența fiind acerbă, ROCCAT au decis să ofere un produs de calitate. Toate cele 3 tastaturi oferă tehnologiile consacrate și premiate ROCCAT: Easy-Shift, Talk și 3 taste thumbster (situate sub tasta space), un procesor ARM Cortex și 2MB de memorie pentru a reține peste 500 macros, precum și switch-uri Cherry MX.

Primul model din serie este Ryos MK și este modelul de bază. Este o tastatură mecanică dedicată celor ce doresc eficiență (și nu doresc iluminare).

{gallery}/2013/01-news/noiembrie/roccat/ryosmk:171:105:0:1{/gallery}

Cea mijlocie este Ryos MK Glow, cu două diferențe: switch-uri Cherry MK Black și iluminare intesă cu LED-uri albastre, care permit vizibilitatea și în întuneric absolut. Luminozitatea este ajustabilă din software, deși era mai util să avem un potențiometru pe tastatură.

{gallery}/2013/01-news/noiembrie/roccat/ryosmkglow:171:105:0:1{/gallery}

Vârful de gamă este reprezentat de Ryos MK Pro, care pe lângă toate caracteristicile enumerate mai sus, are un hub USB inclus și va fi disponibilă cu switch-uri Cherry MX de mai multe culori; dar ce sare în evidență este al doilea procesor ARM Cortex, al cărui rol este controlul iluminării individuale a fiecărei taste (oh snap!). Până acum am văzut doar pe zone la alte tastaturi și se pare că într-adevăr ROCCAT au ridicat ștacheta. Culorile pot fi setate din software, într-o mulțime de combinații; ROCCAT vor pune la dispoziție și SDK-ul driver-ului, pentru cei ce doresc să dețină o tastatură cu adevărat unică vizual. Sub galerie, puteți viziona și un clip de prezentare al tastaturii.

{gallery}/2013/01-news/noiembrie/roccat/ryosmkpro:171:105:0:1{/gallery}

 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.