Roccat, cunoscutul producator de periferice pentru gameri, tocmai a anuntat ca noul lor mousepad a devenit disponibil pentru achizitionare. Principala proprietate a noului mousepad este grosimea similara unei lame de cutit, sau cel putin asa se lauda Roccat.

Pe langa grosimea de 0,45 mm, Roccat ne mai asigura si de faptul ca acest mosuepad poate fi curatat extrem de usor si ca are un grip excelent. Avand in vedere ca si greutatea lui este redusa, aderenta la birou era unul dintre cele mai importante aspecte pe care trebuiau sa le ia in considerare deoarece un mousepad usor se deplaseaza foarte usor atunci cand este utilizat. Asadar, cu Siru nu trebuie sa va faceti griji doarece spatele cauciucat asigura aderenta necesara.

Avantajul pe care il aduce un astfel de mousepad este acela ca iti permite sa ai mouse-ul la aceasi inaltime precum biroul si nu vei mai depune efort cu adaptarea. Totusi, dezavantajul este ca biroul, sau suprafata pe care va fi instalat trebuie sa fie impecabila deoarece orice imperfectiune va fi simtita imediat cand mouse-ul va trece pe deasupra ei.

Suprafata mousepad-ului Siru a fost conceputa pentru viteza, asa ca va puteti astepta ca mouse-ul sa se creada pe patinoar atunci cand se va urca pe acest mousepad. Dimensiunile lui, de 340 x 250 x 0.45mm, il recomanda chiar si celor ce joaca FPS-uri si au nevoie de o suprafata cat mai mare.

Roccat Siru este disponibil in doua variante si poate fi achizitionat la pretul de 14,99€.

Ca de obicei, in Romania nu este deocamdata disponibil.

{gallery}/2014/01-news/ianuarie/roccat-siru:123:110:0:1{/gallery}

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.