Psyonix aduce fotbalul cu masini mai aproape de fanii mobile gaming prin Rocket League Sideswipe . Ceva mai tarziu in acest an, vom putea juca Rocket League pe telefon.

Rocket League Sideswipe este un titlu standalone care va fi disponibil gratuit pe Android si iOS.  Jocul remixeaza conceptul Rocket League pentru smartphone-uri. Terenul de joc adopta o noua perspectiva, 2.5 D, iar meciurile vor dura doar 2 minute, nu 5, ca-n versiunea originala.

Rocket League® Sideswipe — Alpha Gameplay

Jucatorii pot opta pentru varianta 1v1 sau impreuna cu prietenii 2v2. Ce rost are sa faci rage de unul singur? Meciurile din Sideswipe se vor desfasura in regim Public, dar si prin Invite.

Controalele sunt usor de folosit atat pentru veterani, cat si pentru neexperimentati. In plus, schemele avansate raman o optiune si pe varianta mobila, factor esential pentru avansati. Din trailer-ul oficial, putem observa ca actiunea este mai usor de urmarit pe telefon, deoarece intregul ecran poate fi vazut aproape in intregime. Miscarile oponentilor si traiectoriile par mai anticipabile.

Elementele grafice din Rocket League Sideswipe raman la fel de flashy ca in jocul de baza. Terenul este putin mai mic, art style-ul mai animat, insa ideea de baza, SocCar, ramane aproape aceeasi. No worries, inca sar artificii in gol.

Sistemul de rank online promite o aparitie si pe varianta de mobil, impreuna cu nelipsitele cosmetice. Pentru cei care saliveaza dupa ideea de masini cu palarii si peruci, Sideswipe e o mina de aur.

Deocamdata, serverele de testare in beta sunt valabile in regiunea Australiei – Noua Zeelanda. Mai multe informatii vor fi dezvaluite in lunile ce urmeaza.

De la lansarea lui in 2015, Rocket League s-a bucurat de o popularitate iesita din comun pe toate platformele (Xbox, PlayStation, PC). Vara trecuta , RL a devenit free-to-play si s-a mutat pe Epic Games Store.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.