Unul dintre cele mai asteptate gadgeturi din ultima perioada, telefonul de gaming ROG Phone II este in sfarsit disponibil si pe piata romaneasca.

Categoric cel mai puternic telefon destinat gamerilor ce a fost lansat anul acesta, ROG Phone II este primul telefon ce utilizeaza platforma Qualcomm Snapdragon 855 Plus, ce poate atinge frecventa de 2.96 GHz, cu grafica Adreno 640 si poate fi stresat de catre gameri in sesiuni prelungite de gaming, fara ca chipsetul sa se supraincalzeasca.

Grafica superioara este sustinuta de catre noul accelerator video Adreno 640, iar sistemul de racire cu camere de vapori stabilizeaza performanta, astfel obtinand viteze maxime.

ROG Phone II dispune de asemenea de primul ecran AMOLED 10-bit HDR ce are un refresh rate de 120Hz si un timp de raspuns de doar 1ms, o diagonala de 6.59″.

Telefonul a fost proiectat din primul moment ca un telefon de gaming, avand o orientare landscape, lucru ce pune in valoare mai bine ecranul cu format 19,5:9.

Butoanele virtuale AirTrigger II cu senzori haptici, tehnologia Dual Surrounding Vibration si difuzoarele stereo amplasate pe partea frontala captiveaza utilizatorul telefonului in sesiunile de gaming, iar accesoriile noi completeaza experienta inedita.

ROG Phone II

Dock-ul optional TwinView Dock II adauga un al doilea ecran in timp ce gamepadul ROG Kunai, ce se poate achizitiona separat, ofera o experienta de gaming similar consolelor portabile.

Pentru a sistine nivelul ridicat al performantelor, generatia a 2-a a sistemului de racire GameCool II are o noua camera de vapori 3D, ce est emai eficienta in eliminarea caldurii generate de catre chipset.

Noul AeroActive Cooler II dispune de un ventilator cu pale redesenate, care ofera un flux de aer mai puternic in ROG Aerodynamic System si se potriveste carcasei ROG Phone Aero Case, ce se afla in pachet.

ROG Phone II, ce are o configuratie cu 12GB RAM si 512GB spatiu de stocare, se gaseste in magazinele romanesti la un pret de 4500 lei cu TVA inclus.

Similar Articles

2 thoughts on “ROG Phone II acum disponibil si in Romania

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.