Cel mai subtire si mai performant laptop de gaming, ROG Zephyrus S GX701, a intrat in stocurile magazinelor din tara noastra. Pasionatii de jocuri video si profesionistii din domeniul audio-video au la dispozitie multiple configuratii, cu preturi cuprinse intre aprox. 10.600 si 16.000 de lei. Zephyrus S GX701 este echipat cu placi grafice din seria Nvidia GeForce RTX 20 cu design Max-Q si procesoare Intel Core i7 din generatia a 8-a.

Zephyrus S GX701 este un portabil foarte puternic, capabil sa ofere performanta in mod sustinut. Acesta apeleaza la o solutie tehnica extraordinara prin simplitatea ei. Pentru a evita compromiterea performantelor, sistemul de racire Active Aerodynamic System (AAS) formeaza o admisie larga atunci cand capacul este ridicat pentru a creste fluxul de aer.

Spatiul nou format intre masa si corpul laptopului devine o fanta generoasa pentru absorbtia aerului rece. Cele doua ventilatoare din interior sufla aerul prin patru radiatoare si grilele de ventilatie din colturile din spate, departe de utilizator. In acest fel, procesorul si acceleratorul grafic pot functiona la frecvente inalte fara a ajunge la temperaturi ridicate, care ar determina scaderea automata a frecventelor.Asus ROG Zephyrus S GX701 beneficiaza de un ecran de 17” cu rata de refresh de 144Hz, incadrat de o rama foarte subtire si acompaniat de tehnologiile Nvidia G-SYNC si Optimus. Zephyrus S GX701 poate fi configurat cu acceleratoare video ce urca in gama pana la GeForce RTX 2080 cu Max-Q Design. Avand la baza noua arhitectura NVIDIA Turing si platforma revolutionara RTX, aceste procesoare grafice aduc laolalta inteligenta artificiala, generarea in timp real a reflexiilor si a umbrelor in jocuri.Republic of Gamers a creat primul laptop de gaming ce accepta sa fie alimentat de un adaptor sau prin intrarea USB Type-C (USB-C), iar Zephyrus S GX701 are aceeasi tehnologie. Avand suport pentru USB Power Delivery, acesta poate sustine activitatile de zi cu zi cu alimentarea furnizata de un adaptor Type-C de 65W.

E vorba de un adaptor portabil, mult mai mic decat cel obisnuit necesar pentru o performanta maxima in gaming. Portul Type-C poate conecta, de asemenea, un monitor prin DisplayPort 1.4. Cumuland si iesirea HDMI 2.0b, Zephyrus S GX701 poate suporta doua ecrane 4K la 60Hz.

Noul model Zephyrus S GX701 are la baza procesoarele Intel Core i7-8750H din generatia a 8-a, cu sase nuclee si 12 fire de executie, cu varfuri de frecventa de 4,1GHz. Configuratiile GX701 disponibile in magazinele din tara noastra dispun de 16GB sau 24GB RAM si de acceleratoare grafice Nvidia GeForce RTX 2060, RTX 2070 sau GeForce RTX 2080 cu Design Max-Q. Stocarea super-rapida este furnizata de un SSD NVMe de 512GB sau 1TB capacitate si patru linii PCI Express 3.0 latime de banda.

Similar Articles

One thought on “ROG Zephyrus S GX701 este disponibil in Romania

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.