Sezonul 3 al Romanian Esports League debuteaza luna aceasta cu un turneu de CS: GO pentru echipe de profesionisti si semi-profesionisti.

ROMANIAN ESPORTS LEAGUE 3 | 20.000$ | REVOLUTION

REL isi face aparitia cu sezonul 3 al ligii pentru jucatorii romani de Counter-Strike. In perioada 17 aprilie – 19 iunie 2021, echipe de cinci jucatori + o rezerva se vor duela pentru premiul de 11.000$.

Prima etapa consta in calificarile online sustinute intre 17 aprilie si 5 iunie, dupa regulile formatului Round Robin (echipele joaca pe rand si se califica in functie de numarul de victorii). In urma rezultatelor, primele patru echipe se vor califica in semifinala Romanian Esports League 3. Stay tuned for a heated clash!

Finala LAN planuieste sa se desfasoare la Bucuresti pe data de 19 iunie, daca situatia curenta permite. In caz contrar, finala va fi transmisa online pe retelele de streaming oficiale ale REL (Twitch si YouTube).

Rotatia hartilor din finala consta in Inferno, Train, Mirage, Nuke, Overpass, Dust 2 si Vertigo.

Romanian Esports League doreste cresterea in notorietate a industriei gaming si incurajeaza dezvoltarea acesteia la noi in tara. Cu atat mai mult, initiativa spera sa atraga sustinatori, sa extinda comunitatea de gameri si sa stimuleze implicarea fanilor  in scena esports. Mai nou, Lenovo a devenit sponsor al turneului, oferind sprijin financiar si echipamente pentru desfasurarea evenimentului.

Din fericire, turneul nu merge pe sistemul ,,all or nothing’’, asa ca exista premii pentru toate echipele calificate:

  • Locul 1 – $11.000
  • Locul 2 – $5.000
  • Locurile 3 si 4 – 1.500$
  • Locurile 5 si 6 – 500$

Similar Articles

One thought on “Romanian Esports League revine cu sezonul 3

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.