Dupa diferite leak-uri care prevesteau un Call of Duty: Modern Warfare 2 Remastered, iata ca pe 31 martie s-a si lansat. Din pacate pentru fanii modului multiplayer, doar campania lui MW2 primeste tratamentul de infrumusetare. Jocul este in prezent disponibil doar pe PS4, Sony benficiind de exclusivitate pana pe 30 Aprilie cand se va lansa si pe Xbox One si PC.

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=x993FRC4rXA[/embedyt]

 

Noua versiune vine cu imbunatatiri pe partea de grafica si sunet, campania fiind exact aceeasi ca in 2009. Intr-un comunicat de presa,  Activision spun ca pe console jocul va suporta rezolutie 4k si HDR, iar pe PC, FPS-uri nelimitate si suport pentru monitoare ultra-wide.

De asemenea, odata cu achizitionarea jocului vine si „Underwater Demo Team Classic Ghost Bundle” care poate fi folosit in modul multiplayer de la Modern Warfare  2019 si Warzone. Bundle-ul include in-game items atat estetice, cat si arme mai bune (deblocabile si prin simplu progres).

Underwater Demo Team Classic Ghost Bundle
sursa: YouTube Activision

Call of Duty: Modern Warfare 2 a fost lansat in 2009 si este unul din cele mai bine primite titluri ale francizei si ale acelui an. Parca separat de campanie, a adunat notorietate si misiunea „No Russian”, in care jucatorul trebuie sa participe la uciderea unor civili nevinovati dintr-un aeroport. Ce-i drept, ai de ales daca apesi pe tragaci sau nu, insa misiunea a starnit oricum controverse pe internet.

No Russian (sursa: MKIceAndFire)

Modern Warfare 2 Remastered costa 110 lei pe PSN si campania are in jur de 7 ore. Este al doilea joc remasterizat din serie dupa Modern Warfare si e de notat faptul ca este sequel direct pentru acesta, nu pentru reboot-ul din 2019 cu acelasi nume. Cand va ajunge si pe 30 Aprilie pe PC, va putea fi achizitionat prin platforma Blizzard-ului: Battle.net.

Similar Articles

2 thoughts on “S-a lansat Call of Duty: Modern Warfare 2 Remastered

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.