Pe 7 aprilie, Corsair a lansat ultimele modele de mousi wireless/wired: Dark Core RGB Pro si versiunea Special Edition. Noile modele vin cu senzor imbunatatit, conectivitate wireless in 2 moduri si mai multe luminite.

RGB

Fata de Dark Core RGB, versiunile Pro au un senzor optic PixArt PAW3392 de 18.000 DPI. Numele de scena al conectivitatii wireless, Slipstream, se face cu o frecventa de pana la 2,4 GHz, Corsair promitand latenta de -1 milisecunde. Pe langa aceasta, mouse-ul se poate conecta prin Bluetooth si, evident, prin cablu USB.

Mousii se prezinta cu 9 zone RGB care pot fi customizate si sincronizate pe bunul plac in soft-ul Corsair iCUE. De asemenea, exista 8 butoane programabile, care, impreuna cu luminile, pot tine minte 3 profiluri RGB si macro. Alaturi de mouse-ul propriu-zis, pachetul include un cablu USB-C, reciever-ul pentru conexiunea wireless si inca un grip lateral (pentru palm-grip).

Side grip

Si daca tot am ajuns aici, RGB Pro si frate-su, SE, au un loc special sub grip-ul lateral pentru stocarea reciever-ului atunci cand nu e folosit. Pe de o parte, e o idee excelenta ca sa nu pierzi piticania aia, insa pe de alta, trebuie sa scoti de fiecare data grip-ul ca sa accesezi locul secret, ceea ce poate deteriora punctele de imbinare.

Corsair spun ca in modul wireless, bateria tine 50 de ore, cu spectacolul de artificii de pe mouse dezactivat. Aici se diferentiaza versiunea SE, pentru ca este dotata cu incarcare wireless Qi. Asta inseamna ca mouse-ul se poate incarca pe mouse-pad-uri compatibile, dar si pe orice incarcator Qi. Aceasta este singura diferenta intre cele doua modele, incarcarea wireless.

Corsair DARK CORE RGB PRO costa 549,98 de lei, iar Corsair DARK CORE RGB PRO SE costa 603,98 de lei (573,78 cu reducere) la PC Garage.

Similar Articles

2 thoughts on “S-a lansat Corsair Dark Core RGB Pro

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.