NIO si Razer au anuntat o colaborare de tip cross-platform, care debuteaza cu lansarea automobilului ce poarta brandul Razer, NIO x Razer ES6 Night Explorer. Editia limitata va fi produsa in doar 88 de unitati destinate pietei din China.

Dincolo de editia limitata a SUV-ului ES6 Night Explorer, NIO si Razer vor colabora pentru a include un sistem de iluminare ambientala bazata pe tehnologia Razer Chroma RGB in viitoarele modele de automobile electrice inteligente.

Razer Chroma RGB, cel mai mare ecosistem de iluminare din lume destinat gamerilor, este compatibil cu peste 500 de dispozitive si este integrat in peste 130 din cele mai populare jocuri de PC ale momentului.

Sistemul de iluminare pentru autovehicule inteligente Razer Chroma va oferi o experienta captivanta prin includerea de caracteristici audio-video si posibilitatea personalizarii iluminarii habitaclului, dar si prin sincronizarea efectelor din jocurile video cu sistemul de iluminare ambiental al automobilelor electrice inteligente produse de NIO.

Razer Nio ES6 Night Explorer este ajutat de un motor electric de 84 kW, capabil sa scoata o putere maxima de 544 CP. In plus, poate merge de la 0-100kmph in doar 4,7 secunde. De asemenea, are cu o autonomie spectaculoasa, reusind sa scoata aproximativ 520 km cu o singura incarcare completa.

SUV-ul electric si-a facut debutul in ChinaJoy 2019, cea mai mare expozitie de gaming si divertisment digital din Asia. La eveniment, a fost si vehiculul oficial al echipei Razer eSports.

Disponibilitate

SUV-ul NIO x Razer ES6 Night Explore Limited Edition este deja disponibil in China la pretul de 67,400 de dolari.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.