Competiția pe piața ultrabook-urilor devine din ce în ce mai acerbă, iar fiecare producător dorește să inoveze cu fiecare produs nou. Momentan Samsung vor să preia conducerea cu ultrabook-urile din Seria 9, cele mai subțiri și compacte notebook-uri premium din lume, care au fost prezentate de curând la CES.

Nu prea avem noi treabă cu notebook-urile pe aici însă aceste model de la Samsung atrage atenţia atât la capitolul design cât şi în materie de specificaţii tehnice. Pentru a aduce inovația la un nou nivel, designerii și inginerii Samsung au investit mai mult de 33000 de ore de muncă, cu un rezultat pe măsură. Astfel au creat două arome: unul de 15″ şi unul de 13″.

Ca design, laptop-urile sunt extrem de subțiri: cel de 15” cântărește 1.59kg și are 14.9mm grosime, iar cel de 13” măsoară doar 12.9mm și cântărește nu mai mult de 1.16kg. Tehnologia Samsung MaxScreen elimină aproape în totalitate bezelul (rama display-ului), oferind un design și un finisaj deosebite. Tot la capitolul estetică, carcasa este suflată cu nisip, pentru a preveni apariția urmelor de degete de pe suprafața sa.

Ecranul HD+ SuperBright este dotat cu sistem anti-reflexie, are un unghi de vizualizare de 160º, senzor pentru detectarea luminii ambientale și reglează automat iluminarea display-ului.

Tastatura este asemnănătoare cu cea de la MacBook, cu backlight, taste mari și bine definite, iar clickpad-ul este multitouch și foarte generos. Sub capotă sunt disponibile procesoare Intel Core i5/i7, memorie DDR3 de 4 sau 8GB și un SSD de 128 sau 256GB.

Desigur, avem și accesorii pentru noile ultrabook-uri, care provin de la brandul italian de lux Valextra. Servieta de piele și husa pentru Seria 9 sunt hand-made și prezintă o eleganță deosebită, în concordanță cu ultrabook-ul.

Pentru detalii complete, conținut video şi imagini ale produsului puteţi să vizitați microsite-ul Samsung: www.samsungces.com

 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.