Sapphire anunţă că versiunea de Mac Pro este disponibilă şi cei ce îşi vor înlocui bătrânul 8800 GT vor beneficia de un spor de performanţă de până la 200%.

Radeon 7950 Mac Edition beneficiază de două ieşiri DisplayPort cu o rezoluţie maximă de 3840 x 2160 per display în MacOS X. Placa este dotată de asemenea cu port HDMI 3GHz 1.4a. Această ieşire poate suporta o rezoluţie maximă de 3840 x 2160. Nu în ultimul rând, prezenţa unui port Dual-link DVI cu HDCP suportă o rezoluţie maximă de 2560 x 1600. Deoarece este un port DVI-I se pot conecta şi modele mai vechi de monitoare VGA, cu adaptorul inclus.

Placa grafică SAPPHIRE HD 7950 ediţie Mac este compatibilă cu modelele Apple Mac Pro din 2010 şi versiuni ulterioare cu slot PCI-Express x 16. Două cabluri de alimentare cu şase pini sunt incluse. Un disc cu driverul inclus permite plăcii să fie utilizată cu sistemele de operare Mac OS X 10.7.5 (Lion), 10.8.2 (Mountain Lion) sau versiuni ulterioare.

Placa grafică HD 7950 ediţie Mac poate fi utilizată de asemenea la arhitectura celor mai noi PC-uri. Dispune de suport Dual Firmware prin intermediul unui switch Firmware (Dual BIOS).

Într-o situatie Sapphire HD 7950 ediţie Mac suportă Mac OS X/Windows în mod compatibil non-UEFI, iar in cealalta suporta Windows cu UEFi hybrid firmware activat.

ÎIn Windows există suport pentru caracteristici suplimentare, inclusiv accelerare hardware sau decodare video, HDMI audio şi rezoluţii de display suplimentare.

Mai jos aveţi şi câteva teste rulate de Sapphire.

teste-sapphire

Se zvoneşte că preţul plăcii s-ar învârti în jurul sumei de 450€.

 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.