SAPPHIRE Technology a lansat o nouă placă de bază, bazată pe mult apreciatul chipset 785G de la AMD. Aceasta este compatibilă cu ultimele familii de procesoare AMD Phenom ll cu controller DDR3 și grafică integrată cu suport DX10.1 precum și PCI-Express 2.0.

SAPPHIRE PURE 785G este o placă de bază în format standard microATX construită în jurul chipsetului puternic AMD 785G și southbridge-ul AMD SB710. Două sloturi DIMM acceptă până la 8GB de memorie DDR3 1333/1600 și există 128MBit de memorie DDR3 integrată sideport. Interfața SATA 3GB/s de mare viteză suportă până la 6 harduri cu opțiunea de RAID existând și un conector Ultra DMA IDE. Din specificațiile integrate mai amintim GigaBit LAN și 6-canale HD Audio cu suport audio 3D și posibilitatea de a conecta până 8 dispozitive USB 2.0/1.1.

Chipsetul 785G are grafică integrată, echivalentul unei plăci grafice ATI 4200, oferind suport DX10.1. UVD-ul integrat decodează conținut BluRay H.264 și HD DVD cu o încărcare minimă a procesorului. Alte ieşiri prezente sunt DVI, VGA și HDMI alături de slotul PCI Express 2.0 cu 16 benzi . Două porturi adiționale PCI pe 32 biți oferă posibilități de extindere.

SAPPHIRE PURE 785G folosește condensatori cu o compoziție din polimeri combinaţi cu electroliți din aluminiu. Aceștia au o toleranță sporită la temperatură ce are ca urmare o fiabilitate crescută. Controlul avansat el energiei de pe această placă oferă condiții stabile pentru cele mai noi familii de procesoare AMD din seria AM3 . Construită pentru consum redus de energie, placa utilizează tehnologiile ATI PowerPlay™ și AMD PowerNow™ 3.0 cu Cool n’ Quiet™ pentru a oferi maximă performanță atunci când este nevoie și pentru a economisi energie, oferind astfel o experiență “Green PC” superioară.

PC-AM2RS785G se alătură gamei deja existente SAPPHIRE de plăci de bază compatibile AMD ce includ seriile de succes PURE Crossfire 790GX și PURE Element 740G pentru utilizatorii cu un buget redus.

 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.