Vă mai aduceţi aminte de GoFlex? Le-am prezentat împreună cu Octavian aici şi aici. La vremea respectivă ni s-a părut o soluţie foarte interesantă de stocare atât prin prisma portabilităţii cât şi a unui NAS (Network Attached Storage). Ieri, Seagate a lansat încă un membru al familiei, un HDD portabil de doar 9mm grosime.

GoFlex Slim este echipat cu un hard disc de laptop Momentus Thin de 2.5 inch şi 7,200rpm. De asemenea, produsul este livrat împreună cu o interfaţă USB 3.0.  În plus, pe lângă interfaţa USB 3.0, utilizatorii au posibilitatea de a folosi şi cabluri de transfer FireWire 800 sau eSATA.

Ca să împace pe toată lumea, Seagate a inclus posibilitatea de a utiliza discul simultan pe platforme Mac şi PC, fără a fi necesară o formatare prealabilă. Utilizatorii trebuie doar să instaleze un driver NTFS pe platforma Mac pentru a putea muta fişiere şi foldere între platforme, fără nici un fel de restricţii. Suita software premium disponibilă în pachet păstrează în siguranţă fişierele stocate, indiferent de sistemul utilizat.

Noul HDD este disponibil deja în magazinele online şi retail la un preţ recomandat de doar 349 Lei, cu TVA inclus, pentru varianta de 320GB.

 

 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.