Shadowgun Legends este un shooter first-person, creat si publicat de MADFINGER Games, care a reusit sa stranga o comunitate devotata de jucatori. Recent, titlul a atins pragul de 10 milioane de descarcari, iar ca rasplata pentru acest lucru, MADFINGER Games va adauga noi caracteristici, precum si o alta planeta de explorat.

Dupa ce a aparut pe lista de excelenta Android, care evidentiaza aplicatii si jocuri remarcabile din Google Play Store, Shadowgun Legends arata inca o data ca isi merita titlul prin profunzimea si grafica excelenta adusa gameplay-ului.

Jucatorii vin adesea pentru gameplay-ul si grafica oferite, dar raman pentru lumea imersiva a razboinicilor Shadowgun, o gama vasta de arme si armuri, umor sarcastic si comunitate plina de viata.

„Stiam ca ne aventuram pe un teritoriu neexplorat, dar riscul a meritat”, a spus Marek Rabas, CEO si Game Director of Legends. „Jocurile noastre anterioare aveau elemente de gaming hardcore, dar nimic de genul Shadowgun Legends. Numarul descarcarilor dovedeste ca exista o piata pentru aceasta si incurajeaza eforturile noastre viitoare.”

„Suntem foarte incantati sa atingem acest succes remarcabil si vreau sa-l felicit pe partenerul nostru pentru realizarea acestui pas important”, a declarat Daniela Idi, director de marketing EMEA, divizia mobila a ASUS.

„De mai bine de un deceniu, echipa de la MADFINGER Games a folosit Unity pentru a realiza o combinatie de grafica atragatoare, performante infloritoare si gameplay captivant”, a spus Brett Bibby, vicepresedinte al ingineriei, Unity Technologies. „Suntem incantati de cei peste 10 milioane de jucatori din lumea Shadowgun Legends si continuam sa cream alaturi de ei, pe masura ce depasesc limitele gameplay-ului de pe mobil cu Legends, War Games si nu numai.”

MADFINGER Games a anuntat, de asemenea, lansarea unei versiuni de Nintendo Switch pentru Shadowgun Legends, care urmeaza sa fie lansata in urmatoarele luni, precum si confirmarea dezvoltarii lui Shadowgun War Games, un joc PvP disponibil in viitorul apropiat.

Shadowgun Legends este disponibil gratuit pe Magazin Play, respectiv App Store.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.