Evenimentul s-a desfăşurat săptămâna trecută, sâmbătă, în acelaşi loc în care a avut loc şi lansarea de Shift 2 Unleashed, adică Diverta din Plaza, mall-ul din Militari. De organizare s-au ocupat băieţii de la theGameCAST.net şi au primit o mână de ajutor de la de la Best Distribution şi Sony. Mă rog, trecând peste astfel de detalii, atmosfera a fost foarte cosy şi i-am văzut foarte concentraţi chiar şi pe cei ce nu au participat.

De data aceasta eu n-am mai participat. Nici măcar nu am binevoit să mă înscriu, nu de alta dar de la MK4 am cam ruginit. Cu toate astea, printre talentele prezente la etapa locală de Mortal Kombat, am zărit şi câţiva începători, poate prea începători.

Au fost acolo în total 5 console, 4 dintre ele erau montate pe standurile PS3 şi meciurile s-au desfăşurat foarte rapid şi organizat. Năblarii au ieşit imediat de la masă şi au lăsat loc celor cu ceva skill în a butona dual-shock-urile PS3-urilor.

Cea de a 5-a consolă a fost folosită pentru meciurile din semifinale şi din finală, şi chiar a fost nevoie de un alt setup pentru acele meciuri deoarece publicul era curios de cum se vor desfăşura. TV-ul Bravia 3D HX800 a asigurat la fix posibilitatea de a asista la nişte meciuri foarte încinse.

Spectatorii erau sceptici cu privire la personajul ales de către câştigătorul campionatului, însă Swingshot le-a demonstrat că Johnny Cage este un adversar de temut capabil să îl înfrângă chiar şi pe Scorpion.

Câştigătorul va reprezenta România la etapa europeană aşa că haideţi să îi ţinem pumnii pe 17 aprilie.

Lansarea Mortal Kombat oficială în România va avea loc pe 21 aprilie în acelaşi loc. Aşa că dacă vreţi să câştigaţi una alta…mergeţi.

 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.