Battlefield V te va duce intr-o calatorie vasta prin cel de-al Doilea Razboi Mondial, unde fiecare chapter aduce un nou camp de lupta. Aceasta calatorie incepe o data cu lansarea si apoi continua in Tides of War, care va furniza harti, moduri, unelte si gameplay suplimentar. De asemenea, Battlefield V nu va avea niciun Premium Pass.

Pe masura ce experimentezi Tides of War – sau joci orice mod multiplayer – vei putea personaliza si dezvolta un arsenal de arme, vehicule si soldati. Aceasta colectie devine echipa dvs. Echipa este inima calatoriei voastre in Battlefield V si este cu totul noua pentru seria Battlefield.

In Battlefield V progresezi jucand. Cu cat jucati mai mult, cu atat veti progresa mai mult si veti putea debloca noi iteme pentru a va creste echipa.

Cand vine vorba de unelte, nu exista niciun raspuns concret – trebuie sa alegi ce este potrivit pentru tine, stilul tau de joc si nevoile echipei tale.

Exista doua metode de plata in joc. Prima este Company Coin, care este castigata numai prin jucat. Iar cea de-a doua este Battlefield Currency, putand fi achizitionata cu bani reali.

Battlefield V este facut pentru a recompensa cat de des joci si cat de bine joci. Nu veti putea niciodata sa folositi Battlefield Currency sau sa cheltuiti bani reali pentru a obtine ceva care va ofera un avantaj nedrept in joc.

Cum progresati

Pe masura ce jucati, progresul dvs. va debloca noi iteme pentru echipa dvs. O echipa ampla va ofera mai multe optiuni atunci cand jucati cu alti jucatori – mai multe moduri de adaptare, depasire si castig pe campul de lupta.

Timpul petrecut in Battlefield V este reprezentat prin rank-uri, in cinci categorii: Career, Class, Weapon, Vehicle si Chapter.

Cresterea rank-ului dvs. in fiecare categorie va recompenseaza atat cu iteme din joc, cat si cu cosmetice. Itemele din joc sunt reprezentate de: arme, vehicule si parti de arme. Cosmetice includ skin-uri de arme si unelte militare care schimba aspectul soldatului tau.

Career Rank

Acesta este rank-ul tau general care creste cu aproape tot ceea ce faci in Battlefield V. Career Rank-ul este alcatuit din structura familiara militara cunoscuta (cum ar fi Private, Sergeant, Captain, si altele) si creste cu orice mod de joc, arme sau clasa alegeti sa jucati. Pe masura ce castigati progress in Career Rank, veti castiga, de asemenea, Company Coin si veti putea debloca vehiculele pe care le veti avea in echipa dvs.

Class Rank

Acest rank reflecta cat de des joci ca una din cele patru clase din Battlefield V: Medic, Recon, Assault si Support. Progresiunea in acest rank deblocheaza rolurile de lupta – precum si arme primare suplimentare, arme laterale, arme corp la corp, gadge-uri si grenade intr-o clasa.

Weapon si Vehicle Rank

Atat armele primare cat si vehiculele au un sistem de progresie totala. Castiga XP in timp ce folosesti o arma sau un vehicul in lupta si poti apoi sa alegi sa cheltui Company Coin-urile pentru a debloca optiunile in cadrul specializarilor lor. Fiecare specializare modifica modul in care functioneaza o arma sau un vehicul, astfel incat sa puteti modifica stilul ei de joc. De exemplu, puteti alege sa imbunatatiti precizia focului al unei mitraliere MG 42 sau sa cresteti durabilitatea unui tank Valentine.

Chapter Rank

La inceputul acestui an a fost introdus Tides of War, o calatorie vasta pentru toti jucatorii prin cel mai mare conflict al omenirii. Fiecare chapter din Tides of War contine un nou camp de lupta care va duce pe dvs. si pe echipa voastra in experiente fresh de joc, inclusiv harti, moduri, arme, vehicule, cosmetice si recompense tematice.

Castigati progres la Chapter Rank jucand orice mod de joc din chaptere, cu bonusuri suplimentare pentru incheierea misiunilor Tides of War. Cu cat jucati mai multe chaptere, cu atat veti primi mai multe recompense pe care le veti debloca. Vor fi mai multe detalii atunci cand va aparea primul chapter, care vine imediat dupa lansarea Battlefield V.

Cum functioneaza monedele

Pe masura ce jucati si progresati prin Battlefield V, veti castiga Company Coin-uri. Acestea va ofera posibilitatea de a alege iteme in afara metodelor de progresie a bazei pentru a va extinde si personaliza echipa.

Puteti utiliza Company Coin-urile pentru a debloca optiunile de specializare a armelor si vehiculelor. De asemenea, puteti utiliza Company Coin-urile pentru a obtine cosmetice, cum ar fi jachete, diferite culori la fata si skin-uri de arme. La lansare, itemele cosmetice vor fi disponibile pentru soldati si arme. Cosmeticele pentru vehicule vor fi disponibile in primul chapter al Tides of War.

Castigati Company Coin-uri de la Career progress-uri, misiunile zilnice si cateva misiuni speciale.

Battlefield V va avea, de asemenea, o moneda optionala cunoscuta sub numele de Battlefield Currency, care este achizitionata cu bani reali. Battlefield Currency poate fi folosit pentru a achizitiona articole cosmetice specifice pentru echipa dvs.

Battlefield Currency nu va fi disponibil la lansare, deoarece developeri vor ca jucatorii sa beneficieze de experienta reala cu echipa lor, sistemul de progres si sa castige Company Coin-uri inainte de a introduce o moneda premium.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.