16 noiembrie reprezinta data la care SEGA a lansat noul joc cu ariciul vostru albastru preferat: Sonic & All Star Racing – Transformed. Jocul reprezinta continuarea editiei in 2010 a Sonic & Sega All Star Racing si poate fi cumparat intr-o editie limitata ce aduce cateva bonusuri pentru fani.

Sonic nu vine singur, ariciul fiind insotit de inca 19 personaje, fiecare dotat cu propriul vehicul, care dupa cum ati ghicit se transforma intr-un anumit fel in functie de fiecare caracter. Poti concura pe parcursul a 25 de trasee pe orice tip de suprafata: pamant, apa si aer in vehicule care se pot transforma in barci si avioane, in timpul cursei. Totul depinde de skill-urile tale de pilot nebun, care va face tot posibilul sa castige, fie prin tot felul de arme, fie prin manevra All-Star, unica pentru fiecare personaj.

Editia limitata Transformed, disponibila si in Romania, contine urmatoarele lucruri:

– traseul Outrun Beach + Challenges & Time Trials – Traseul The Outrun este deblocat și poate fi jucat în modurile Challenge și Time Trial.
– Metal Sonic & Vehicul care se transformă + Metal Sonic Mod Pack – Personaj și vehicul EXCLUSIV Metal Sonic, cu un stat mod specific creat pentru acel personaj
– Stickere pentru profilul (license) din joc

Variantele pentru Wii U, PC, PS Vita si 3DS vor fi lansate in curand, montan fiind disponibil doar pentru PS3 si Xbox360

Jocul a fost livrat atat in magazinele de specialitate, cat si in cele online si poate fi achizitionat la pretul de 199,99 lei.

 {gallery}2012/01-news/21-11/sonic:167:105:0:1{/gallery}


Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.