Lego a dat lumina verde setului Sonic Mania – Green Hill Zone. Conceptul a fost propus de un fan prin intermediul programului Lego Ideas, iar proiectul intra acum in faza de dezvoltare.

Lego Sonic 2
Imaginile sunt render-uri

Viv Grannell este autoarea care l-a reimaginat pe ariciul vitezoman in patrulatere inca din 2017. Orice propunere pe Lego Ideas are nevoie de 10.000 de voturi pentru a fi acceptata si sustinuta de Lego, ceea ce e o mare realizare pentru Viv. Ii puteti vedea „portofoliul” aici sau sa cititi interviul in care e mai mult decat fericita sa isi arate entuziasmul.

Mentionez ca in aceeasi etapa a fost selectat si setul Vincent van Gogh: The Starry Night al lui Truman Cheng (creatorul si lui Lego Baby Yoda):

Pe Lego Ideas a luat viata si setul Minecraft, dar tot aici au cazut Fall Guys si Portal 2. Sonic a mai aparut si in Lego Dimensions din 2016, acesta fiind un posibil motiv pentru acceptarea setului in cauza.

Personal, cred ca Sonic poate arata si mai bine. Pe de alta parte, Eggman si robotul sau se potrivesc perfect in universul Lego. Decorul si piesele mobile sunt la locul lor, TV-ul cu power-ups si acolitii lui Eggman la fel. Versiunea finala, in colaborare cu SEGA, nu va fi foarte diferita de ce vedem azi.

Deocamdata nu avem pretul si disponibilitatea celor 2 seturi. Nici nu cred ca putem merge pe clasica rivalitate Mario vs. Sonic pentru speculatii, din moment ce instalatorul italian are seturi interactive, cu sunet si imagine.

Daca vreun fan inrait saliveaza cu gandul la un Sonic cubic, isi poate satura pofta cu recentul anunt Netflix pentru Sonic Prime; un nou serial animat care va debuta in 2022.

Similar Articles

One thought on “Sonic devine un set oficial Lego

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.