Sony Interactive Entertainment a anuntat disponibilitatea unei editii limitate a consolei PlayStation4 Pro (PS4Pro), cu design special, “PlayStation 4 Pro 500 Million” (HDD 2TB), din 24 august.

Vanzarile PlayStation in materie de hardware au depasit 525,3 milioane de unitati la nivel mondial, iar editia limitata a consolei PS4 Pro reprezinta un semn de multumire pentru toti fanii care au ales platforma ca destinatie de divertisment. Doar 50.000 de console PS4 Pro in editie limitata vor fi disponibile si, pentru prima data, carcasa consolei apare in design albastru inchis, translucid.

PlayStation 4 Pro 500 Million

De la momentul lansarii primei console PlayStation (SCPH-1000) in Japonia, pe 3 decembrie 1994, platformele PS au evoluat, adoptand noi tehnologii si dezvoltandu-se pe o piata rapida si competitiva. Urmate de PlayStation2, PSP (PlayStationPortable), PlayStation3, PlayStationVita si PS4, platformele au reprezentat inovatia in sectorul de divertisment. Mai mult decat atat, vanzarile PS4 au depasit 81,2 milioane de unitati pana la data de 22 iulie 2018, si sunt in continua crestere.

„As dori sa-mi exprim recunostinta profunda pentru sprijinul continuu oferit de fanii si partenerii nostri de afaceri, care au contribuit deopotriva la istoria bogata PlayStation. Fara comunitatea noastra pasionata, nu am fi reusit sa depasim acest prag remarcabil de 500 de milioane de unitati”, a declarat John Kodera, SIE President and CEO.

PlayStation 4 Pro 500 Million

“Editia limitata a consolei PlayStation4 Pro 500 Million semnifica aprecierea pentru fanii nostri. Ne vom concentra in continuare eforturile pentru ca PlayStation sa fie cea mai buna destinatie de gaming pentru toti, si vom mentine angajamentul nostru de a extinde gama de jocuri si varietatea de servicii”.

In plus, controller-ul wireless (DUALSHOCK4) 500 Million in editie limitata va fi comercializat separat, precum si castile wireless Gold 500 Million Limited Edition, incepand cu 24 august, in stoc limitat.

Sony va continua sa extinda platforma PlayStation, pentru a oferi experiente de divertisment posibile doar cu PlayStation.

Caracteristici ale consolei PlayStation4 Pro 500 Million in editie limitata

Carcasa are un design translucid, albastru inchis, iar atunci cand consola este pornita, in interiorul sistemului apare o lumina albastra. Astfel, utilizatorii se pot bucura de arhitectura sofisticata a consolei PS4 Pro, posibila datorita design-ului translucid special.

  • Detalii elaborate

PlayStation 4 Pro 500 Million

Logo-ul PS de pe suprafata superioara si logo-ul PS4 din partea frontala a consolei sunt aramii, mate, in acord cu design-ul albastru inchis, translucid. Fiecare PS4 Pro are o placa in coltul din dreapta jos al partii frontale, inscriptionata cu un numar de la 1 la 50.000. Acest numar unic va aminti proprietarilor faptul ca PS4 Pro este singurul din aceasta editie din lume.

  • Accesorii in acelasi design

Controller Wireless (DUALSHOCK4) 500 Million

Accesoriile din bundle includ un controller wireless (DUALSHOCK4), PlayStationCamera, un stand vertical si casti, in acelasi design translucid, albastru inchis. Controller-ul DUALSHOCK4 are un design elegant, fiind jumatate translucid, jumatate mat, iar simbolurile “△○×□” si logo-ul PS au o culoare speciala. Similar consolei, light bar-ul controller-ului wireless este vizibil intr-un mod subtil in interior.

Căști Design special

In acelasi albastru inchis, castile Gold 500 Million Limited Edition au acelasi logo PS pe ambele parti, intr-un design translucid.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.