A fost destul de multă vâlvă în ultimele luni pe piaţa de periferice. S-au lansat pe rând mouşi, tastaturi şi în ultima vreme o mulţime de headset-uri. De câteva mai importante am amintit şi noi aici. Sony şi-au anunţat şi ei dealtfel la Gamescom o nouă serie de căşti: Sony DR-GA500 şi DR-GA200.

Ambele modele sunt similare într-o mare măsură însă detaliile sunt cu adevărat picante.

Primul model se numeşte DR-GA500 şi este destinat segmentului high-end. Interesant este faptul că vine cu o unitate separată pentru procesarea sunetului pe 8 canale şi certificată Dolby Surround şi efecte 3D.

Pe de altă parte, DR-GA200 are aceleaşi specificaţii ca şi modelul de mai sus doar nu vine în pachet cu unitatea de procesare.

Difuzoarele au un diametru de 40mm iar cupele au un design cât se poate de inovativ. Spun asta pentru că designul cupelor este plasat undeva între closed-ear şi open-ear ceea ce permite aerisirea pavilionului urechii şi în acelaşi timp o utilizare îndelungată.

Ambele modele vor fi disponibile undeva la jumătatea lunii septembrie iar preţul se va învârti în jurul sumei de aproximativ 150$ pentru DR-GA500.

Dacă doriţi să vă măriţi arsenalul cu unul dintre modele, vă sfătuiesc să aşteptaţi până pe data de 15 octombrie, când fiecare dintre modelele de mai sus va veni în pachet cu o copie Medal of Honor.

 

sony-DR-GA200

 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.