Sony a completat portofoliul VAIO în România cu noile serii VAIO NW, VAIO CW, VAIO Mini W şi VAIO X. De la ergonomicul NW şi seria multicoloră CW, până la ultra-portabilul W şi graţiosul X, cel mai uşor notebook din lume, VAIO restabileşte cele mai înalte standarde de design şi mobilitate.

Seria VAIO NW
Noile notebook-uri VAIO NW, cu ecran de 15,5 inch, dispun de o suprafaţă cu o texturată, aplicată atât la exterior cât şi pe suprafaţa din interior. Experienţa unică la nivel vizual şi tactil continuă cu touchpad-ul. Textura translucidă şi inserţiile fine au un efect puternic atât din punct de vedere estetic cât şi funcţional, pentru că ajută la menţinerea suprafeţei curate. De asemenea, utilizarea tastaturii este extrem de confortabilă datorită tastelor izolate, dispuse ergonomic pentru a permite încadrarea naturală a degetelor. Designul noilor notebook-uri VAIO NW este curbiliniu, iar dimensiunile sunt mai mici în comparaţie cu celelalte modele cu ecrane de aceleaşi dimensiuni, ceea ce conferă o notă compactă şi uşoară.

Seria VAIO CW


Potrivindu-se oricărui stil, seria compactă VAIO CW vă permite să vă exprimaţi personalitatea în cinci culori moderne: albastru, roşu, roz, alb şi negru strălucitor. Deschideţi-le şi veţi descoperi un interior calm, accentuat de un finisaj în nuanţe graduale.
Este mai uşor să lucraţi cu documente, cu fişiere media sau să exploraţi pagini web, datorită touchpad-ului multi-gest.
În plus, utilizatorii se pot bucura de imagini luminoase şi bogate în detalii în timp ce vizionează filme în format HD, clipuri video, jocuri, fotografii sau pagini web pe un ecran X-black LCD cu LED, de 14 inch.

Seria VAIO W


Beneficiind de un design elegant, portabilitate şi o husă în culori asortate, noua serie VAIO W este un accesoriu stilat căruia nu-i veţi putea rezista. Astfel, vă veţi putea întâlni cu prietenii, fie fizic, fie virtual şi veţi putea schimba mesaje extrem de confortabil datorită tastaturii ergonomice. În plus, finisajele sunt rezistente la pete şi amprente, iar touchpad-ul are o textură aparte, atractivă atât la vedere cât şi la atingere.
Bucuraţi-vă de noul mini notebook VAIO Seria W în după-amiezele relaxate, în grădină sau pe balcon, pentru a afla ce au mai pus la cale prietenii voştri din online. Designul compact şi rotunjit al laptop-ului VAIO Mini îl recomandă pentru orice ieşire, fiind soluţia ideală de a rămâne conectat cu universul social online.

Seria VAIO X


Mobilitatea extremă, funcţionalitatea şi designul unic definesc noul notebook VAIO X. Cu o greutate de numai 655g, VAIO X este cel mai uşor notebook din lume.
Ideal pentru oamenii de business, pasionaţi de stil, care călătoresc frecvent, noul model VAIO X este extrem de subţire, măsurând doar 13,9 mm pe orice latură. Noul notebook ridică ştacheta standardelor asumate de VAIO în ceea ce priveşte portabilitatea, performanţa şi dezirabilitatea, în timp ce finisajul auriu, negru sau carbon premium asigură o apariţie de invidiat.
Mai jos, am încropit un tabel cu specificaţiile esenţiale noii serii Vaio. În cazul în care aveţi întrebări sau nelămuriri, ne puteţi contacta pe forum.

 

 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.